Νευρίασε η Σκορδά με την ατάκα του Λιάγκα στον Ουγγαρέζο - «Αμάν ρε Δημήτρη με την περιφέρειά σου»

«Καλά δεν ντρέπεσαι;» αναφώνησε και αρπάχτηκαν στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νευρίασε η Σκορδά με την ατάκα του Λιάγκα στον Ουγγαρέζο - «Αμάν ρε Δημήτρη με την περιφέρειά σου»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Πρωινό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή την... περιφέρεια του δημοσιογράφου της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε, ο Γιώργος Λιάγκας έμπαινε στο πλατό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής λοιπόν με μεγάλη δόση χιούμορ του είπε «Αμάν ρε Δημήτρη με την περιφέρειά σου» και ο φίλος και συνεργάτης του απάντησε «Εγώ έτσι γεννήθηκα… θα έχω εύκολη γέννα».

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο εκνευρίστηκε με την ατάκα του αυτή και είπε «Καλά δεν ντρέπεσαι;» με τον Γιώργο να της απαντά: «Είμαστε φίλοι ρε Φαίη κάνουμε πλάκα αναμεταξύ μας…». «Αντί να πεις πόσο ωραίο αγόρι είναι», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που άκουγε τον καβγά απάντησε: «Γι' αυτό είμαι πανελίστας».

Αυτό να πούμε πως δεν είναι το μόνο περιστατικό με Σκορδά και Λιάγκα. Χθες, ο παρουσιαστής της κοίταξε κρυφά το κινητό της και τον πήρε χαμπάρι.

«Κάγκελο» Λιάγκας και Σκορδά με την ατάκα του Ερωτόκριτου

Το πρωί της Τρίτης, ο Ερωτόκριτος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μέσα σε όλα άφησε «κάγκελο» την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με την ατάκα του.

Ο σχεδιαστής μόδας αποχώρησε πριν μερικές μέρες οικειοθελώς από την Φάρμα και έτσι σήμερα το πρωί εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ο Γιώργος Λιάγκας του είπε αρχικά: «Θα μας πεις γιατί έφυγες; Χωρίς φόβο και πάθος άσχετα αν είμαστε στον ΑΝΤ1. Θες να τα χώσεις στον ΑΝΤ1; Χώστα!».

Με τον Ερωτόκριτο να απαντά: «Μου αρέσει αυτό και θέλω να σας αλλάξω και τη λέξη του Πρωινού. Πρέπει να γίνει Πρώην-αδικο. Είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί. Πρωην-άδικο. Σε όλες τις εκφάνσεις».

Φυσικά, οι παρουσιαστές κοκκάλωσαν στην δήλωση αυτή, με την Φαίη να απαντά: «Είμαστε μαζί ως γονείς» και τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Αυτό δεν αλλάζει».