Φωτεινή Πετρογιάννη: «Πλέον φοβάμαι ότι θα ξυπνήσει μια μέρα και δεν θα με θυμάται»

«Ο μπαμπάς μου έχει σοβαρά θέματα με....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτεινή Πετρογιάννη:  «Πλέον φοβάμαι ότι θα ξυπνήσει μια μέρα και δεν θα με θυμάται»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία εδώ και δυο ημέρες βρίσκεται εκτός Pop Up, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και στο δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μελά.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον πατέρα της που έχει σοβαρά θέματα με τη μνήμη του. Μπορεί να μην είχε πολύ καλές σχέσεις, ωστόσο όπως δήλωσε η ίδια προσπαθεί όσο προλαβαίνει να γεφυρώσει αυτό το χάσμα.

Η εξομολόγηση της Φωτεινής Πετρογιάννη για τον πατέρα της

«Με τον μπαμπά μου δεν είχα καλές σχέσεις ποτέ, αν και κατά έναν περίεργο τρόπο του είχα πάντα αδυναμία, γιατί δεν τα πήγαιναν καλά με τη μαμά μου, παρότι ήταν πάντα μαζί και δεν χώρισαν ποτέ».

«Τα τελευταία χρόνια που πάτησα στα πόδια μου και ο μπαμπάς μου έχει σοβαρά θέματα με τη μνήμη του, προσπάθησα να γεφυρώσω αυτό το χάσμα, γιατί πλέον φοβάμαι ότι θα ξυπνήσει μια μέρα και δεν θα με θυμάται. Θέλω να κλείσουμε τον κύκλο της ζωής μας αγαπημένοι και να κάνω ό,τι μπορώ ώστε οι τελευταίες του αναμνήσεις από εμένα να είναι ευτυχισμένες».

Φωτεινή Πετρογιάννη πατέρας

Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογείται πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Το απόγευμα της Δευτέρας η Φωτεινή Πετρογιάννη βρήκε το θάρρος να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2012.

Η δημοσιογράφος του Pop Up αποκάλυψε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της κατά την οποία έπασχε από ενδομητρίωση.

Έτσι, η Φωτεινή δεν δίστασε να μοιραστεί αυτό το πρόβλημα υγείας και να δώσει θάρρος στις γυναίκες που βιώνουν αντίστοιχα προβλήματα ενώ δεν είναι πρώτη φορά που ραγίζει καρδιές με τις δηλώσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «κάποιες ιστορίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας. Γιατί είναι ιστορίες πόνου, πόνου τόσο δυνατού, όπως αυτός της ενδομητρίωσης. Άκουσα πρώτη φορά τη λέξη «ενδομητρίωση» το 2012 όταν έκανα το πρώτο μου χειρουργεί.

«Τότε δεν ήξερα πολλά, όμως έψαξα, έμαθα, συμβουλεύτηκα… γιατί όταν γνωρίζεις, ο πόνος με ένα μαγικό τρόπο γίνεται λιγότερος! Στη φωτογραφία που βλέπεις, αγγίζω το σημείο που χειρουργήθηκα! Έχει μια μικρή πληγή ακόμα, όμως δε με νοιάζει! Αρκεί που έφυγε η πληγή από μέσα μου! Ο πόνος της ενδομητρίωσης, μπορεί κάποιες φορές να είναι σιωπηλός και κάποιες άλλες ηχηρός, όμως σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινός. Γιατί δεν είναι όλες οι ιστορίες όμορφες και κάθε μία είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο»

«Δεν θα είναι ποτέ κάτι απλό! Όσο γλυκιά, πικρή ή άχαρη κι αν είναι, κάθε ιστορία πρέπει να ακουστεί, όσο βαθιά κρυμμένη μέσα μας κι αν βρίσκεται» κατέληξε η Φωτεινή Πετρογιάννη.