Καλό Μεσημεράκι: Η τηλεφωνική φάρσα στον Νίκο Μουτσινά που τον άφησε «κάγκελο»

Ποιος του τηλεφώνησε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Η τηλεφωνική φάρσα στον Νίκο Μουτσινά που τον άφησε «κάγκελο»

Μια ακόμη τηλεφωνική φάρσα δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της εκπομπής του και έμεινε κάγκελο.

Ο παρουσιαστής είδε μερικά βίντεο, είπε ένα τραγούδι και αμέσως μετά δέχτηκε μια τηλεφωνική κλήση. Στην αρχή, νόμιζε πως μιλούσε με την κυρία Παγώνη, όμως δεν ήταν αυτή.

Μετά από λίγο, ο Νίκος Μουτσινάς την ρώταει: «Αν δεν είσαι η Παγώνη τότε τι είσαι;» με την ίδια να απαντά: «Είμαι αυτή που λέει το αυθεντικό τραγουδάει που μόλις διέλυσες».

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν ήταν αυτή που κρυβόταν πίσω από την σημερινή φάρσα και φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε «κάγκελο».

Να σημειώσουμε ότι η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ξανά την ταξιδιωτική της εκπομπή και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Ρέθυμνο!

Η έκπληξη που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισε να ταράξει λίγο τα νερά και έτσι έκανε μία απρόσμενη έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο Καλό Μεσημεράκι χωρίς να έχει ενημερώσει τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς, λίγο μετά τα αρνητικά σχόλια που έκανε για το House of Fame, είδε την πόρτα να ανοίγει και τον Θοδωρή Μαραντίνη να μπαίνει στο πλατό του χαλαρός και χαμογελαστός.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως παρόλο που μίλησε το πρωί με τον Θοδωρή Μαραντίνη, δεν τον ενημέρωσε πως θα έρθει στην εκπομπή.

"Αυτό ξέρεις πώς λέγεται; Μουχρίτσα από τη Θεσσαλονίκη λέγεται" του είπε με ύφος γεμάτο νόημα ο Μουτσινάς ο οποίος δεν περίμενε την άφιξή του.

Κατά τα άλλα, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τη μουσική σύμπραξή του με τη Χαρούλα Αλεξίου αλλά και για τα 30 και πλέον τραγούδια που έχει διασκευάσει με την μπάντα του.