Καλό Μεσημεράκι: Η Βάνια ζήλεψε την Μαλέσκου και χόρεψε τσιφτετέλι!

Ποια χόρεψε καλύτερα τον χορό της κοιλιάς;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Η Βάνια ζήλεψε την Μαλέσκου και χόρεψε τσιφτετέλι!

Χαμός έχει γίνει από το πρωί της Παρασκευής με το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου, με την Βάνια να «ζηλεύει» και να προχωρά και η ίδια σε έναν ξεσηκωτικό χορό της κοιλιάς.

Κατά την διάρκεια του Love It, η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε με στολή χανούμισας και θέλησε να μας παραχωρήσει ένα πολύ σέξι και εντυπωσιακό χορό!

Από την άλλη, η Βάνια θέλησε να μπει σε σύγκριση και έτσι στην σημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βγήκε στο πλατό και έδειξε το δικό της ταλέντο στο χορό!

Το τσιφτετέλι της Βάνιας

Σάστισε η Βάνια - Την φίλησε στο στόμα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Το μεσημέρι της Παρασκευής, το απόλυτο σοκ έπαθε η Βάνια με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ο οποίος την φίλησε ξαφνικά στο στόμα.

Ως θαυμάστρια του Νάσου, η Βάνια μίλαγε για αυτόν στον Νίκο Μουτσινά με τον πρώτο ξαφνικά να μπαίνει σαν σίφουνας στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι.

 ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φίλησε την Βάνια

Ο παρουσιαστής είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό μόλις τον είδε, αλλά το μεγάλο σοκ ήταν όταν ο Νάσος «άρπαξε» και φίλησε με πάθος στο στόμα την Βάνια με την ίδια να τρελαίνεται.

Ο Νάσος -που πλέον είναι επιβεβαιωμένο που δεν είναι ζευγάρι με την Ζόζεφιν- αμέσως μετά της δήλωσε “Eγώ για σένα ήρθα”! Φυσικά, αμέσως μετά κάθισε με τον Νίκο Μουτσινά και συζήτησαν τόσο για την συμμετοχή του στο 2US όσο και για το Survivor.