Καλό Μεσημεράκι: Ο σύντροφος της Βάνιας, Βασίλης Πορφυράκης, εισέβαλε στο πλατό

Η σπόντα του για την Ματίνα Νικολάο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Ο σύντροφος της Βάνιας, Βασίλης Πορφυράκης, εισέβαλε στο πλατό

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και του Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής ο σύντροφος της Βάνιας, Βασίλης Πορφυράκης.

Κατά την διάρκεια της Χρυσής Τηλεόρασης, ο παρουσιαστής όπως και κάθε μέρα σχολίασε τα καλύτερα που είδαμε και ακούσαμε τις τελευταίες ώρες.

Μετά από ένα βίντεο λοιπόν, μπούκαρε στο πλατό ο Βασίλης Πορφυράκης, ο σύντροφος της Ματίνας Νικολάου και ερμήνευσε το καινούργιο του τραγούδι.

Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε πλάκα μόλις τον είδε και αμέσως μετά ξεκίνησαν την κουβέντα τους. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής είπε για την Βάνια: «Να πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό και εγώ δεν θέλω τίποτα»! Η Βάνια στο μεταξύ ξεσήκωσε πριν λίγο το πλατό με το τσιφτετέλι της!

Ο Βασίλης Πορφυράκης στο Καλό Μεσημεράκι

Νέο μέλος στην οικογένεια της Ματίνας Νικολάου και του Βασίλη Πορφυράκη

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης, υποδέχτηκαν το νέο μέλος στην οικογένεια τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων.

Το ζευγάρι που συγκατοικεί, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή του φωτογραφία, κρατώντας στην αγκαλιά του, το πανέμορφο σκυλάκι που υιοθέτησαν από φιλοζωικό κέντρο.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στην ανάρτηση της:

«Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων σήμερα και εμείς υιοθετήσαμε αυτό το πλάσμα από το @a_little_shelter και την @katrina_tsantali ! Είναι ο Κόφι μας!!!».

Ματίνα Νικολάου Βασίλης Πορφυράκης νέος σκύλος