Δανάη Μπάρκα: Το μέλλον της στο Mega

Το κοινό μίλησε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Το μέλλον της στο Mega

Η Δανάη Μπάρκα ήταν ένα από τα φρέσκα πρόσωπα που έκαναν την εμφάνιση τους στην φετινή τηλεοπτική σεζόν, με την νεαρή ηθοποιό να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Mega με την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Είναι νέο πρόσωπο με θετική ενέργεια αποφάσισε να δώσει διαφορετικό αέρα στο Μεγάλο Κανάλι, το οποίο «χτίζεται» από την αρχή μετά την επιστροφή του.

Δυστυχώς ωστόσο, η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα δεν κατάφερε να τα πάει και τόσο καλά στα νούμερα τηλεθέασης, αφού σχεδόν από την αρχή της σεζόν παίζει σε μονοψήφια ποσοστά στο δυναμικό κοινό, παρά τις συνεχόμενες αλλαγές που έκανε το κανάλι στην ώρα προβολής της.

To Youweekly.gr λοιπόν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, θέλησε να μάθει τη γνώμη του κοινού για τη νεαρή παρουσιάστρια και συγκεκριμένα, εάν επιθυμείτε να τη δείτε και την επόμενη σεζόν στην πρωινή σεζόν του Mega.

Η απάντησή σας ήταν κατά 71% θετική, γεγονός που δείχνει πόσο αγαπητή είναι η Δανάη Μπάρκα στο κοινό. Η αλήθεια είναι πως από τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε με το Mega, οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης έχουν φουντώσει, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Δεν αποκλείεται βέβαια να τη δούμε και το Σαββατοκύριακο.

Δανάη Μπάρκα Mega

Για πόσα χρόνια έχει υπογράψει συμβόλαιο η Δανάη Μπάρκα με το κανάλι

Οι μήνες περνούν και με τούτα και με εκείνα φτάνει το καλοκαιράκι, άρα καταλαβαίνετε πως οι σταθμοί σιγά σιγά αρχίζουν να κοιτάνε τις επιλογές τους για Σεπτέμβρη και μετά, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν δηλαδή. Άλλοι κι άλλοι χρειάζεται να σκάνε αλλά όχι το Mega, που όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, έχει "κλείσει" τον... άσσο του για χρόνια, πολλά!

Εγώ θα σας μεταφέρω απλά τι μου είπαν οι πηγές μου, κι εσείς βγάζετε τα συμπεράσματά σας. Το Mega φέτος, όπως και πολλά άλλα κανάλια (βλέπε alpha) θέλησαν να δώσουν ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα και εκπομπές που όμως, όπως μαρτυρούν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Η "ευκαιρία" αυτή του Mega ήταν η γλυκιά Δανάη Μπάρκα η οποία να πούμε πως σαν προσωπικότητα είναι το κάτι άλλο αλλά... δεν είμαστε όλοι για όλα, ας το παραδεχτούμε. Τα νούμερα, άλλωστε, το φωνάζουν καθημερινά.

Παρά το γεγονός, όμως, πως η Δανάη δεν έχει τα ποσοστά που θα έπρεπε να έχει για να μπορεί να "καυχιέται" αρκετές φορές την έχει πιάσει το αυτάκι μου να λέει στον αέρα του Πάμε Δανάη ατάκες όπως "εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε και τον Σεπτέμβρη" και τα σχετικά.

Δαναη Μπάρκα mega

Ξέρει τι λέει! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr η Δανάη Μπάρκα όταν υπέγραψε με το σταθμό, "δέθηκε" μαζί του για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Δυνατό.

Τέτοιο συμβόλαιο θέλω να πω δεν είχε κάνει ούτε η Ελένη Μενεγάκη με κανάλι. Κάτι είδαν μάλλον στην Δανάη που δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα εμείς, αν όντως ισχύει φυσικά αυτό το "4". Εγώ σας λέω απλά τι μου μετέφερε άνθρωπος που εμπιστεύομαι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Το ότι έχει υπογράψει, βέβαια, για τόσα χρόνια δεν σημαίνει ότι με το ζόρι θα την βλέπω και σε ρόλο παρουσιάστριας ή στο Πάμε Δανάη.