Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοφία Παυλίδου: «Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά»

«Ο Ντούπης και η Κυριακή είναι ερωτευμένοι»

Σοφία Παυλίδου: «Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά»
News 25.04.2021 13:43
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Κυριακής, η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν είχε τη δυνατότητα θα ήθελε να ξαναμπεί στη Φάρμα μιας και έχει πολύ καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά που είναι μέσα.

Παράλληλα μίλησε για το ειδύλλιο της Κυριακής με τον Ντούπη και ξεκαθάρισε πως και τα δύο παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα, ενώ αναφέρθηκε και στην οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Κολλιδά.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου για τη Φάρμα

«Με την Ειρήνη γνωριστήκαμε λίγο πριν κλείσουμε γιατί έκανε τις δημόσιες σχέσεις σε μια παράσταση. Την συμπαθώ πάρα πολύ είναι μια μανούλα και αυτή και φροντίζει τους άλλους και έχει και έναν χαρακτήρα που εμένα τουλάχιστον μου ταιριάζει. Δεν νομίζω ότι το έκανε για να μείνει η Μαρία, ήθελε να πάει στο παιδάκι της…

Θα ήθελα να είμαι στο παιχνίδι για να επεμβαίνω και να λέω την γνώμη μου, είναι ένα πολύ δημιουργικό παιχνίδι και για αυτούς που είναι μέσα και για αυτούς που το παρακολουθούν… Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά, αλλά θα είχα κάποια προβλήματα γιατί τα αγόρια μου δίνουν πανελλήνιες φέτος και είναι δύσκολο.

Ο Βασίλης, η Κυριακή και ο Ντούπης είναι πολύ καλά παιδιά, αλλά είναι παρεξηγημένα παιδιά. Είναι και ένα παιχνίδι που ο καθένας προσπαθεί να φτάσει στον στόχο του. Μια χαρά έχει καταλάβει η Κυριακή ότι ο Ντούπης είναι ερωτευμένος, αφού τρέχει από πίσω του και οι δύο είναι ερωτευμένοι. Νομίζω ότι όταν μπήκε ο Τάσος η Κυριακή δεν έκατσε μαζί του το βράδυ και εκεί πειράχτηκε ο Ντούπης», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου.

«Όλοι με ρωτούν γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo»

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, τη «Φάρμα», αλλά και στην βία που είχε υποστεί στο παρελθόν από συνάδελφο της.

Αρχικά για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο είπε: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση γιατί την έχουμε δουλέψει πολύ». Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά στον Λυκαβηττό την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Αθήνα.

Αναφερόμενη στη Φάρμα και στην οικειοθελή αποχώρηση της ανέφερε: «Έφυγα γιατί έπαθα έναν πανικό. Αισθάνθηκα ότι δεν θα ανταπεξέλθω στα αγωνίσματα». Ενώ, μετά την αποχώρηση της, η ηθοποιός βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοφία Παυλίδου: «Δύο μέρες πριν γίνει το περιστατικό με τον Παπαγιάννη, ο φερόμενος ως δράστης για την υπόθεση με τις θυρίδες...»

Σοφία Παυλίδου: Κόλλησε κορωνοϊό αμέσως μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Share