Ελένη Μενεγάκη: Για αυτόν τον λόγο δεν εμφανίστηκε στο live της ο Μάκης Παντζόπουλος

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Για αυτόν τον λόγο δεν εμφανίστηκε στο live της ο Μάκης Παντζόπουλος

Ένα live στο instagram πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής η Ελένη Μενεγάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου, από το οποίο ωστόσο έλειπε ο Μάκης Παντζόπουλος.

Οι δύο πολύ καλές φίλες και κουμπάρες έδωσαν ραντεβού στο instagram και μαζί τους ήταν τόσο ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλος όσο και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Μετά τις πρώτες της δηλώσεις αναφορικά με την τηλεοπτική της επιστροφή, η Ελένη αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος ήταν απών από το live.

 Ελένη Μενεγάκη για αυτόν τον λόγο δεν εμφανίστηκε στο live της ο Μάκης Παντζόπουλος

Για αυτόν τον λόγο δεν εμφανίστηκε στο live της ο Μάκης Παντζόπουλος

Λίγο πριν το κλείσιμο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο σύζυγός της έλειπε στην Άνδρο και για αυτό δεν εμφανίστηκε στο live.

«Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι εδώ απόψε. Είναι στην Άνδρο. Πολύ θα το γλένταγα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Μενεγάκη και ο Πατζόπουλος πρόκειται να αφήσουν το σπίτι τους στα Μελίσσια»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το νέο βήμα που πρόκειται να κάνει η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Κατά την διάρκεια του Πρωινού, ο παρουσιαστής ανέφερε πως το ζευγάρι θα αφήσει το σπίτι τους στα Μελίσσια και θα μετακομίσουν στο σπίτι Κηφισιάς, μόλις οι εργασίες ολοκληρωθούν, όπως σας έχουμε ήδη πει μέσα από το αποκλειστικό στο You!

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε επίσης πως στο σπίτι θα ζει το ζευγάρι μαζί με τα τρία κορίτσια, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, ενώ ο Άγγελος πρόκειται να ταξιδέψει στην Μεγάλη Βρετανία για σπουδές.