Δωροθέα Μερκούρη: Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Όλα όσα είπε για την σχέση της κόρης της με τον γιο της παρουσιάστριας, Άγγελο Λάτσιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δωροθέα Μερκούρη: Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Το πρωί της Δευτέρας, η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Η πρώην σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση μια μαγειρικής εκπομπής στο MEGA και αποκάλυψε όλα όσα πρόκειται να δούμε.

«Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και τώρα. Θα δούμε ιταλική μαγειρική μόνο, επειδή έχω μεγαλώσει εκεί και ειδικά τις συνταγές της οικογένειας μου από τη Νότια Ιταλία. Μόνη μου θα είμαι. Δεν μπορεί να μαγειρέψει κάποιος μαζί μου, προτιμώ μόνη μου. Στο σπίτι μαγειρεύω συνέχεια. Και όταν δεν μαγειρεύω τρώω ελληνικό παραδοσιακό φαγητό» είπε για την νέα εκπομπή της.

Δωροθέα Μερκούρη για Ελένη Μενεγάκη

Αναφορικά με τις κόρες της, δήλωσε: «Η Ηλέκτρα μαγειρεύει εκεί που σπουδάζει στο εξωτερικό. Μου λείπει που είναι μακριά αλλά είμαι χαρούμενη γιατί μεγαλώνει, παίρνει τον δρόμο της και παίρνει πάνω της ευθύνες».

Η Δωροθέα Μερκούρη όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο ίδιο κανάλι με την ίδια, είπε: «Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω επικοινωνία με την τηλεόραση, το μόνο που βλέπω είναι ντοκιμαντέρ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην σχέση του 19χρονου γιου της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου, με την κόρη της, Γαία Μερκούρη, με την ίδια ωστόσο να αποφεύγει να απαντήσει: «Δεν ξέρω γιατί μιλάτε» ήταν το σχόλιο της Δωροθέας.

Λίγα λόγια για την Δωροθέα Μερκούρη

Γεννήθηκε το 1974 στη Καλαβρία όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Ελλάδα όπου έζησε μέχρι τα 18 της χρόνια. Η καταγωγή της είναι Ιταλική από την πλευρά του πατέρα της και Ελληνική από την πλευρά της μητέρας της. Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, αρχικά για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ενώ όταν ενηλικιώθηκε εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη. Παράλληλα με την ενασχόλησή της με το modeling έκανε μαθήματα υποκριτικής.

Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός το 1999. Εκείνη τη χρονιά έπαιξε στην ταινία μικρού μήκους "Madame Zander" αμερικανικής παραγωγής ενώ την ίδια περίοδο έπαιξε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Πάνου Κούτρα "Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά".

Τρία χρόνια μετά, το 2002, πρωταγωνίστησε μαζί με τους Μπαρτ Γιανγκ και Richard Steinmetz στην αμερικανική κωμωδία "And she was". Το 2003 έπαιξε στην ταινία του Νίκου Περάκη "Η Λίζα και όλοι οι άλλοι" που ήρθε πρώτη ανάμεσα σε 20 ταινίες εκείνη τη χρονιά στην Ελλάδα. Ακολούθησε η ιταλική παραγωγή "Che ne sarà di noi" το 2004. Το 2007 έπαιξε στην ταινία "Fishtales" ενώ το 2011 έλαβε μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές "Without borders" και "Taglinetto".