Love It: Η έκπληξη με την τούρτα για τα γενέθλια του Μάνου Μαγιάτη

«Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και χαμογελαστός» του ευχήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love It: Η έκπληξη με την τούρτα για τα γενέθλια του Μάνου Μαγιάτη

Με μια έκπληξη και μια τούρτα γενεθλίων ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, η εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου για τα γενέθλια του Μάνου Μαγιάτη.

Ο συνεργάτης της όμορφης παρουσιάστριας που μας τρέλανε με τον oriental χορό της γιορτάζει τα γενέθλια του και φυσικά η ομάδα της εκπομπής δεν θα μπορούσε παρά να του ετοιμάσει μια όμορφη έκπληξη.

Η Ιωάννα κρατώντας την τούρτα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν γινόταν να μην σβήσουμε τούρτα» με την υπόλοιπα ομάδα να ζητά τουρτοπόλεμο!

Η παρουσιάστρια του ευχήθηκε: «Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω από όλα. Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και χαμογελαστός» με τον Μάνο Μαγιάτη να είναι πολύ ενθουσιασμένος.

Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου - Πήρε τον πατέρα της τηλέφωνο on air

Τα γενέθλια του έχει ο πατέρας της Ιωάννας Μαλέσκου και θέλησε να του στείλει της ευχές της στον αέρα της εκπομπής Love it, καθώς όπως δήλωσε, όλο το πρωί δεν πρόλαβε να τον πάρει τηλέφωνο.

Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε με τους συνεργάτες της, σκέφτηκε να τον καλέσει όσο βρισκόντουσαν on air, κάτι που τελικά έκανε, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί πολύ.

Ιωάννα Μαλέσκου ΣΚΑΙ πατέρας

Ο πατέρα της όμως, όπως ήταν λογικό, την παρακολουθούσε από το σπίτι τους στην Κρήτη και χάρηκε πάρα πολύ με την έκπληξη της, καθώς είπε πως δεν την περίμενε με τίποτα. Δεν έλειψαν επίσης και τα θετικά σχόλια που έκανε για την ίδια, τους συνεργάτες και την εκπομπή της.

Λίγο πριν κλείσουν το τηλέφωνο , η Ιωάννα Μαλέσκου συγκινήθηκε πάρα πολύ! Ωστόσο, και χθες στην εκπομπή αναφέρθηκε στη ζωή της, λέγοντας πως έχει δουλέψει υποδοχή.