Ηρακλής Τσουζίνοφ: Νέα κοινή εμφάνιση με τη Μαρινέλα Ζύλα

Οι αγκαλιές και τα πειράγματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Νέα κοινή εμφάνιση με τη Μαρινέλα Ζύλα

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αναδείχθηκε νικητής του GNTM 3 και από εκείνη τη στιγμή έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με την πρώην συμπαίκτριά του, Μαρινέλα Ζύλα.

Ο Ηρακλής χώρισε αμέσως μετά το τέλος του GNTM και μάλιστα, ο χωρισμός του έγινε ολόκληρο θέμα μετά από μερικές αιχμηρές αναρτήσεις της πρώην του στο Instagram.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε τους δυο τους στο Ζάππειο και η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά εκδηλωτικοί ο ένας με τον άλλον. Αγκαλιές, πειράγματα και γελάκια αν και εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως δεν είναι ζευγάρι.

Οι φωτογραφίες του Ηρακλή με τη Μαρινέλα

Ηρακλής Τσουζίνοφ Μαρινέλα Ζύλα
Ηρακλής Τσουζίνοφ κοπέλα

«Θέλω να γίνω ο Αντετοκούνμπο της μόδας στην Ελλάδα»

Λίγο καιρό μετά τη νίκη του στο GNTM 3, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στο In Style και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θέλει να αφοσιωθεί στη δουλειά του και να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο της μόδας.

Ο Ηρακλής αναφέρθηκε στη σχέση του με την πρώην κοπέλα του ενώ ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η φήμη που πήρε απότομα τον έκανε να στραφεί αυτομάτως στη δουλειά του.

Ηρακλής Τσουζίνοφ GNTM

«Ήταν μια τόσο έντονη εμπειρία όλο αυτό, που σκέφτηκα ότι τώρα είναι η στιγμή να αφιερωθώ στα επαγγελματικά μου. Σταμάτησα να νιώθω πράγματα για την κοπέλα μου γιατί άρχισα να δίνω στη δουλειά μου όλη μου την προσοχή.

Θέλω να δουλέψω πολύ στην Ελλάδα, αποκλειστικά ως μοντέλο, να γίνω γνωστός στον χώρο της μόδας. Πώς να σου το πω; Να γίνω ο Αντετονκούμπο της χώρας στον δικό μου χώρο και η δουλειά να είναι οι διακοπές μου», είπε μεταξύ άλλων ο νικητής του GNTM 3.