Survivor 4: Το σχόλιο του Λιβάνη κάτω από φωτογραφία της Μαριαλένας στο Instagram

Την είχε δημοσιεύσει πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Το σχόλιο του Λιβάνη κάτω από φωτογραφία της Μαριαλένας στο Instagram

Μπορεί η Μαριαλένα να έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη, μετά την είσοδο του στο Survivor 4 και σύμφωνα με φήμες να είναι και πάλι μαζί, ωστόσο η γυμνάστρια πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, βρισκόταν σε σχέση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

Όσο βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι το πρώην ζευγάρι, έχει δηλώσει πολλές φορές πόση αγάπη έχει ο ένας για τον άλλον, παρόλο που στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να ρίχνουν τον πρώτο τους καβγά. Βέβαια για τον καυγά αυτόν το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει ήδη από την Παρασκευή με αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα, χθες 26/4, η Μαριαλένα είχε τραυματιστεί και η ομάδα της ηττήθηκε, με το αποτέλεσμα όμως να είναι το λιγότερο που την ένοιαζε, πλαντάζοντας στο κλάμα από τα νεύρα της για τον Σάκη. Το παράπονό της ήταν πως δεν ενδιαφέρθηκε όσο θα έπρεπε ίσως για την κατάστασή της, πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Το σημείο, δε, που την έκανε απολύτως έξαλλη, ήταν όταν σήκωσε την Νικολέτα στους ώμους του, τη στιγμή που εκείνη ήταν ημιλιπόθυμη και σε κάκιστη κατάσταση στον πάγκο. Του είπε πως θα μπορούσε να πάει να της μιλήσει και να την παρηγορήσει, όπως έκανε κι εκείνη σε άλλα αγωνίσματα, αλλά ο Σάκης θεώρησε πως είναι υπερβολική και ζηλεύει, θεωρώντας πως θέλησε να «ξεσπάσει» απλά τα νεύρα της και θα της περάσει.

Το σχόλιο του Λιβάνη σε φωτογραφία της Μαριαλένας στο Instagram

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στο Survivor 4, πίσω στην Ελλάδα, ο Γιώργος Λιβάνης δεν ξέρει αν πρέπει να μην περιμένει ή όχι, γιατί ακόμη είναι άγνωστο αν όλο αυτό η Μαριαλένα και ο Σάκης το κάνουν στα αλήθεια ή τους έχει βάλει η παραγωγή για να τους φέρνουν νούμερα στην τηλεθέαση, παρόλο που δεν τα χρειάζονται.

Πριν ωστόσο η Μαριαλένα μπει στο παιχνίδι, έδειχνε να είναι πολύ καλά με τον τραγουδιστή. Μάλιστα, αίσθηση έκανε ένα σχόλιο που της είχε κάνει σε φωτογραφία της στο Instagram, αφού ο λογαριασμός της ενεργοποιήθηκε ξανά.

Survivor 4 Λιβάνης Μαριαλένα

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram