Survivor 4 - Σάκης: «Η Μαριαλένα είναι το άλλο μου μισό»

Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σάκης: «Η Μαριαλένα είναι το άλλο μου μισό»

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας, αλλά το πιο σημαντικό δεν ήταν μάλλον αυτό για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία πλάνταξε στο κλάμα εξαιτίας της στάσης του Σάκη Κατσούλη απέναντί της στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Η Μαριαλένα είχε χτυπήσει νωρίτερα στην προσπάθεια της να πάρει τον πόντο κόντρα στην Καρολίνα, με τον Σάκη να την πλησιάζει όχι τόσο ένθερμα, όσο θα περίμενε, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην αντίπαλό του για εκείνη τη στιγμή.

Η ίδια δάκρυσε, αλλά δεν ήθελε να εξηγήσει μπροστά στον Γιώργο Λιανό το λόγο. Λίγο αργότερα, όμως, είπε πως ενοχλήθηκε από τη στάση του Σάκη, δείχνοντας πολύ άσχημα στην ψυχολογική της κατάσταση. Εκείνος, πάντως, είπε μπροστά στην κάμερα πως είναι το έτερον ήμισύ του.

Τα λόγια του Σάκη και τα κλάματα της Μαριαλένας στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Λιβάνης δεν πιστεύει ότι είναι πάλι μαζί»

Φίλη τόσο του Σάκη Κατσούλη, όσο και της Μαριαλένας, μίλησε στην εκπομπή Love It. H Δήμητρα Τσιριμιάγκου, αποκάλυψε πολλά πράγματα για την μεταξύ τους σχέση, αλλά και τα όσα βλέπουμε μέσα στο Survivor 4.

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν 2 χρόνια. Ξέρω ότι πριν από ένα χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι μαζί να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Χώρισαν το καλοκαίρι», είπε αρχικά.

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί. Εμείς βέβαια, αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί», σχολίασε και συνέχισε:

Survivor 4 Φίλη Μαριαλένα Σάκης

«Ο Σάκης Κατσούλης έχει σίγουρα αισθήματα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί στο Survivor και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ! Την πάτησε και δεν ξεκολλάει».

«Του στοίχισε ο χωρισμός με τη Μαριαλένα. Ήταν στεναχωρημένος. Πριν από τη Μαριαλένα δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια», κατέληξε η Δήμητρα Τσιριμιάγκου. Απογοητευμένη ωστόσο από την άλλη είναι η μητέρα της Μαριαλένας.