Κατερίνα Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη: «Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει»

Θα την δούμε άραγε στην καινούργια της εκπομπή;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη: «Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει»

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την κάμερα του Πρωινού και αναφέρθηκε στην πιθανή συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη.

Λίγες μέρες μετά το τέλος των Roomies στο Mega, η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως επικοινωνεί μέσω μηνυμάτων με την Ελένη ενώ μάλιστα της πρότεινε τρία πρόσωπα που θα έβλεπε στη νέα εκπομπή.

Κατερίνα Ζαρίφη για Ελένη Μενεγάκη

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

«Εάν μου κάνει πρόταση η Ελένη θα τη βρούμε την άκρη. Ό,τι μιλάμε, μιλάμε, έχουμε ανταλλάξει μηνύματα. Είναι ήξεις αφίξεις. Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει. Έχουμε χημεία, έχουμε κάρμα με αυτή τη γυναίκα. Ούτε ξέρω τι θέλω. Μπορεί να με δεις του χρόνου σε κάνα βουνό στην Ικαρία.

Πρέπει να συνεχίσει στην ίδια ζώνη. Θα έλεγα ότι θα πρέπει να κάνει το γνωστό mixed grill, παλιό-καινούριο. Κουτσογιαννόπουλο θα έλεγα στάνταρ γιατί έχουν φοβερή χημεία, Γκουντάρα βάζω, και καινούριο κάτι πολύ κόντρα, τύπου Πασσά, μια ροκ γκόμενα, κάνα τράπερ».

Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη πριν 16 χρόνια στον ALPHA

Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη, από τα παρασκήνια του ALPHA, πριν 16 ολόκληρα χρόνια.

ΟΙ δύο γυναίκες κρατούν μια πολύ καλή φιλία και τους δένει μια πολύ καλή επίσης τηλεοπτική συνεργασία. Το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο, λόγω της ανανέωσης της εκπομπής, η Κατερίνα αποφάσισε από κοινού με την Ελένη να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Χθες το βράδυ, η Κατερίνα -που είναι αγνώριστη μετά την απώλεια κιλών- θέλησε να κάνει ένα throwback και να ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την πρώτη χρονιά της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, τον Σεπτέμβριο του 2005.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζονται, εκτός από τις δύο γυναίκες, ο Μάνος Μαγιάτης, ο Βασίλης Δριμούσης, η Ελένη Φωτοπούλου, ο Στέφανος Κόκκαλης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Βαλεντίνο.

 Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη πριν 16 χρονιά στον ALPHA