Η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε την πιο αφράτη τάρτα φράουλας και μας έδωσε τη συνταγή!

Μας τρέξανε τα σάλια...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε την πιο αφράτη τάρτα φράουλας και μας έδωσε τη συνταγή!

Η Ελένη Μενεγάκη πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media!

Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί τους και την αγαπημένη της συνταγή γλυκού!

Πιο συγκεκριμένα μπήκε στην κουζίνα κι ετοίμασε την πιο φρουτένια τάρτα ή αλλιώς πάστα φλώρα.

«Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Όπως σας είχα πει πριν μερικές μέρες, έφτιαξα μια γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή! Ένα εύκολο γλυκό που μπορείτε να το σερβίρετε και στο πασχαλινό τραπέζι!
Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε», έγραψε η ίδια κι έδωσε την συνταγή

Για την συνταγή θα χρειαστείς

  • 1 κεσεδάκι μαλακό βούτυρο
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 2 αβγά
  • λίγο κονιάκ
  • 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
  • Μαρμελάδα της επιλογή μας

Η ανάρτηση της Ελένης στο Instagram

Εντυπωσιακή η κουζίνα του σπιτιού της στα Μελίσσια

Η Ελένη Μενεγάκη πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στα Μελίσσια και αυτή την φορά θέλησε να μας δείξει την κουζίνα της!

Η όμορφη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Μάκη Πατζόπουλο αγόρασαν ένα καινούργιο σπίτι στη Κηφισιά και σε λίγο καιρό πρόκειται να μετακομίσουν εκεί από τα Μελίσσια.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Αυτήν την φορά πόζαρε χαμογελαστή στην κουζίνα της, λίγο πριν την αποχαιρετήσει και εγκατασταθεί μόνιμα στο σπίτι της Κηφισιάς, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, κοστίζει 1.650.000 ευρώ»!

Μενεγάκη κουζίναΜενεγάκη φωτό