Ολυμπία Χοψονίδου: Μαγείρεψε καλαμαράκια και γαρίδες ντυμένη υπερπαραγωγή

Μια «απλή» εμφάνιση για την κουζίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπία Χοψονίδου: Μαγείρεψε καλαμαράκια και γαρίδες ντυμένη υπερπαραγωγή

Να μαγειρέψει καλαμαράκια θέλησε η Ολυμπία Χοψονίδου με αφορμή τις ημέρες της νηστείας, ωστόσο η ίδια ντύθηκε υπερπαραγωγή για να πάει μέχρι... την κουζίνα!

Η πανέμορφη σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη είναι αρκετή ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της, ενώ πριν μερικές μέρες σόκαρε με τις αποκαλύψεις που παραχώρησε σε ένα Q&A της.

Αυτήν την φορά, η Ολυμπία μαγείρεψε για τον σύζυγο της και τα 6 παιδιά τους τηγανητά καλαμαράκια και κοκκινιστές γαρίδες, με μια ιδιαίτερη βέβαια εμφάνιση στην κουζίνα.

Η ίδια μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε: «Κάτι πολύ χαλαρό για το τηγάνισμα».

Ολυμπία Χοψονίδου εμφάνιση στην κουζίνα

Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις

Η Ολυμπία Χοψονίδου αρκετές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τις φίλους στιγμές από τη ζωή της αλλά σπανίως δίνει συνεντεύξεις. Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο.

Σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η Ολυμπία, που πρόσφατα αποκάλυψε πως θα χαιρόταν να κάνει και ένα έβδομο παιδί, αφού ήδη έχει έξι παιδάκια με τον σύζυγό της και μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη, αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις.

Είναι γεγονός πως είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια και οι περισσότεροι πίστευαν πως αυτό συμβαίνει εξαιτίας της πολυάσχολης καθημερινότητας της.

Η ίδια όμως αποκάλυψε πως είναι απλά ντροπαλή. «Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, ντρέπομαι. Προτιμώ τις ερωτήσεις εδώ…» έγραψε χαρακτηριστικά.

χοψονιδου συνεντευξεις