Φωλιά των Κου Κου: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης που εξέπληξε τους πάντες

Άφωνη η Καραβάτου - «Να μας ζήσει το δεύτερο παιδάκι, θα τρελαθούμε σήμερα εδώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωλιά των Κου Κου: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης που εξέπληξε τους πάντες

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Τετάρτης την παρέα των Κου Κου, η οποία αφορά μια εγκυμοσύνη που σόκαρε το πλατό.

Η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τους συνεργάτες της ευχήθηκαν στον αέρα της εκπομπής στον αρχισυντάκτη της, Γιώργο Εφραιμίδη καθώς γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του.

Μετά τα τραγούδια εκείνος ανακοίνωσε από το ακουστικό ότι περιμένει το δεύτερο μωρό του, σοκάροντας φυσικά όλη την ομάδα.

Η Κατερίνα είπε εκείνη την στιγμή: «Όταν λες Γιώργο έρχεται, αλήθεια έρχεται; Είναι έγκυος η Γεωργία; Είναι έγκυος η Γεωργία; Αλήθεια μας λες; Γιώργο είσαι με τα καλά σου;

Μαθαίνουμε αυτή τη στιγμή στα γενέθλιά σου ότι είναι έγκυος η γυναίκα σου στο δεύτερο παιδί σου; Το μαθαίνουμε με αυτό τον τρόπο. Να μας ζήσει το δεύτερο παιδάκι, θα τρελαθούμε σήμερα εδώ» ενώ πριν μερικές μέρες η παρουσιάστρια ευχήθηκε on air και στην μητέρα της!

Η φάρσα που έστησαν στην Κατερίνα Καραβάτου - Λαχτάρισε από τον φόβο της

Το πρωί της Τετάρτης, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου θέλησαν να της ετοιμάσουν μια φάρσα, στην διάρκεια μάλιστα της Φωλιάς των Κου Κου.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εξομολογήθηκε στο “Μουσικό κουτί” τις μεταφυσικές της εμπειρίες, κάτι που στάθηκε αφορμή για την ομάδα της εκπομπής να κάνει μια απίστευτη φάρσα στην παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, οι συντελεστές κατέβασαν ξαφνικά με σκοινί ένα ψεύτικο χέρι μπροστά της, ενώ ξεκίνησε να παίζει ταυτόχρονα η μουσική από το Halloween.

Αφού η ατμόσφαιρα είχε γίνει αρκετά τρομακτική, ένα χέρι προσγειώθηκε μπροστά στην Κατερίνα με την ίδια να λαχταρά από τον φόβο της και να σηκώνεται αμέσως από την θέση της! Στο μεταξύ, η Κατερίνα Καραβάτου είναι μέσα στα ονόματα που ακούγονται για την παρουσίαση του Big Brother!