Κατερίνα Καινούργιου για Μαριαλένα - Σάκη - Ντάφι: «Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου για Μαριαλένα - Σάκη - Ντάφι: «Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;»

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του Ευτυχείτε, παρακολούθησαν μερικά αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει εκφράσει ανοιχτά την γνώμη της για τους παίκτες, ιδίως για τον Αλέξη Παππά, με τους θαυμαστές του να την καρακεραυνώνουν με τα αρνητικά τους μηνύματα.

Μετά την προβολή του βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο, η Κατερίνα τοποθετήθηκε πάνω στην οικογένεια που έχει διαμορφωθεί στο παιχνίδι, δηλαδή τη «μαμά» Μαριαλένα , τον «μπαμπά» Σάκη Κατσούλη και τον «γιο» Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Όλο αυτό μου προκαλεί αναγούλα! Να ρωτήσω κάτι; Είναι η Μαριαλένα και ο Σάκης το ζευγάρι ξεκάθαρα, και το Νταφάκι είναι το παιδάκι; Και του λέει ο μπαμπάς: “Νταφάκι να ολοκληρώσεις το έργο του Παππά, δηλαδή να τελειώσει τον Τζέιμς”. Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμφωνεί μαζί της.

Έξαλλη η Καινούργιου: "Αν η Μαριαλένα σεβόταν τη σχέση που έχει έξω..."

Το ρομαντικό τετ α τετ του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με φόντο το ηλιοβασίλεμα του Άγιου Δομίνικου και το δώρο που της χάρισε σχολίασαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Και μπορεί το συγκριμένο περιστατικό να έδωσε λίγο ρομαντισμό και συναίσθημα στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο δέχθηκε και έντονη κριτική.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη με τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου που κατά καιρός έχει δεχθεί σχόλια πως τόσο η δική της όσο και άλλες εκπομπές που σχολιάζουν το ριάλιτι προσπαθούν να «εκμεταλλευτούν» τη σχέση του πρώην ζευγαριού.

«Γιατί να γίνει όλο αυτό; Είναι πάρα πολύ χοντρό αυτό που έχει συμβεί. Τα δυο παιδιά είναι ενήλικες και μπήκαν μέσα γνωρίζοντας πως είναι ένα ριάλιτι. Επειδή έχουν εμπλακεί οικογένειες σε όλο αυτό. Οικογένειες που ποστάρουν ότι φταίνε οι εκπομπές, ο ένας και ο άλλος. Και ένα παιδί που έξω, πρώην – νυν δεν έχουμε καταλάβει που άθελά του εκτίθεται. Έχει γίνει ένας μεγάλος ντόρος και αυτά τα παιδιά το διογκώνουν όλο αυτό. Δεν φταίνε οι εκπομπές, δεν φταίει κανένας. Φταίνε αυτά τα δυο παιδιά που είναι ενήλικες και το δέχονται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Αν η Μαριαλένα σεβόταν τη σχέση που έχει έξω δεν θα δεχόταν από καμία παραγωγή να της πει κάνει αυτό. Η άποψή μου είναι αυτή. Σεβόμαστε τους γονείς τους και αν έχουν κάποιο πρόβλημα οι γονείς να πάρουν τηλέφωνο στην παραγωγή. Αν θέλει να μιλήσει σε μια κάμερα και να το ξεκαθαρίσει και όχι να στέλνει μηνύματα με τον Καλίδη. Είναι στημένο όλο αυτό».