Κατερίνα Καινούργιου: Δέχεται υβριστικά μηνύματα εξαιτίας του Παππά - «Μου έχει επιτεθεί πολύς κόσμος»

«Αλλάζω γνώμη! Θέλω τον Παππά! Γυρίζω την μπιφτέκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Δέχεται υβριστικά μηνύματα εξαιτίας του Παππά - «Μου έχει επιτεθεί πολύς κόσμος»

Υβριστικά μηνύματα δέχεται η Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας των σχολίων που έχει κάνει για τον Αλέξη Παππά και την συμπεριφορά του στο Survivor 4, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει κράξει για αυτά που έχει πει και κάνει.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στον αέρα του Ευτυχείτε. Μάλιστα, συμφώνησε με τους θαυμαστές του που την βρίζουν και αποφάσισε να τον δεχτεί στην εκπομπή της ως καλεσμένο.

«Αλλάζω γνώμη! Θέλω τον Παππά! Γυρίζω την μπιφτέκα! Μου έχουν επιτεθεί πολύς κόσμος! Μου λένε ότι καταλαβαίνουμε ότι δεν γουστάρεις τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, αλλά είσαι παρουσιάστρια και δεν μπορείς να μην ακούσεις τη γνώμη του. Μη γίνετε φίλοι. Έχω δεχτεί πολλά υβριστικά μηνύματα... Γύρισα μπιφτέκα!», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Καινούργιου για Ντάφυ - «Είναι κουτός! Έχει γίνει μαριονέτα του Παππά»

Το 11/4 επεισόδιο του Survivor 4, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Ευτυχείτε. Στο στόχαστρο λοιπόν, μπήκε ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς! Η κλίκα που έχει φέρει πολλές εντάσεις στο παιχνίδι.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της από την στάση του Αλέξη Παππά, με αφορμή τον άσχημο καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Ντάφυ.

«Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα για πιο ξύπνιο. Τελικά είναι τόσο κουτός, τον βλέπουμε και έχει γίνει μαριονέττα του Παππά», ανέφερε, η Κατερίνα Καινούργιου.