Survivor 4 highlights 27/4: Οι σπόντες Μαριαλένα Σάκη και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 highlights 27/4: Οι σπόντες Μαριαλένα Σάκη και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, τόσο στην παραλία όσο και στον στίβο μάχης, ενώ στο τέλος διαμορφώθηκαν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση, την ώρα που ο Περικλής προχωρούσε σε μια αιχμηρή ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Αυτά είναι τα 28/4 highlights του Survivor 4

Τζέιμς: «Όλη η παραλία έχει στραφεί εναντίον σε εμένα και τον Μπάρτζη»

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Τζέιμς, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως η συμπεριφορά των συμπαικτών του έχει αλλάξει πολύ.

Σε μια συζήτηση που είχαν στην καλύβα Τζέιμς, Νίκος και Παύλος, ο πρώτος θεώρησε πως μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, οι παίκτες έχουν στραφεί εναντίον τόσο αυτού όσο και του Μπάρτζη.

Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς ανέφερε πως όλοι τους έχουν περιθωριοποιήσει και παραγκωνίσει και πως φυσικά τους θέλουν έξω από το παιχνίδι, ενώ όλοι οι παίκτες τους κατηγόρησαν πως αυτοί φταίνε που νιώθουν έτσι, καθώς αυτοί είναι που επιλέγουν να είναι συνεχώς οι δυο τους.

Survivor 4 Τζέιμς για τους παίκτες

Μαριαλένα: «Ο Τζέιμς και ο Νίκος ακολουθούν την στρατηγική της θυματοποίησης»

Χαμός έγινε ξανά στην καλύβα των Μπλε με πρωταγωνιστές φυσικά Τζέιμς και Μπάρτζη, για τους οποίους έριξε τα «καρφιά» της η Μαριαλένα.

Η παίκτρια των Μπλε ξεσκέπασε τους δύο παίκτες και την τακτική τους και δήλωσε πως αυτό που κάνουν είναι απλά να ακολουθούν την στρατηγική της... θυματοποιήσης!

Την ίδια στιγμή, η Μαριαλένα ανέφερε πως ποτέ δεν παραδέχονται την συγκεκριμένη τακτική που ακολουθούν και συνεχώς θέλουν να φαίνεται πως δεν φταίνε αυτοί αλλά οι συμπαίκτες τους.

Ο Τζέιμς από την άλλη τους κατηγόρησε πως έχουν στραφεί όλοι εναντίον τους και πως συνεχώς κάνουν φανερή την επιθυμία να φύγουν από το Survivor.

Survivor 4 - Μαριαλένα για Τζέιμς και Νίκο

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Ένας απαιτητικόw στίβος μάχης με πολλά εμπόδια,πισίνα και μπασκετικό στόχο περίμενε σήμερα τους παίκτες του Survivor!

Εξίσου καλές ήταν και οι δυο ομάδες, καθώς το παιχνίδι οδηγήθηκε σε flag race, αλλα τελικά οι Μπλε ήταν αυτοί που κατάφεραν να κατακτήσουν το 10 και να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!

Τζέιμς και Μαριαλένα, Σάκης και Καρολίνα ήταν τα ζευγάρια που διεκδίκησαν τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης!

Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την ατομική ασυλία και πλάνταξε στο κλάμα

Μια μάχη στήθος με στήθος έδωσαν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες, με την Μπλε όμως να "κλέβει" τον πόντο και να βγαίνει νικήτρια στον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Η κόκκινη ομάδα λοιπόν πάλεψε για την ατομική ασυλία και νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος!

Πάλεψε μέχρι τέλους με τον Σάκη Κατσούλη και τελικά τα κατάφερε! Μόλις κέρδισε το κολιέ ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως είπε ο ίδιος δεν θέλει να υπάρχει αυτό το κολιέ και να μην το διεκδικεί κανείς και δεν θέλει να χάνουν οι κόκκινοι ασυλίες!

Μαριαλένα σε Σάκη: "Πως σε πετσόκοψα έτσι; Φάε τη σκόνη μου! Σήμερα θα κλαις εσύ για πάρτη μου"

Στο χθεσινό αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας η ομάδα που κέρδισε ήταν η Μπλε με ένα φοβερό flag race στο οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης!

Η Μαριαλένα ωστόσο δεν το άφησε να περάσει έτσι αυτό, μιας και του το χρωστούσε από την προηγούμενη μέρα που την στεναχώρησε, και θέλησε να τον τρολλάρει που έχασε από εκείνη!

Μιλώντας on camera είπε: "Πως τον πετσόκοψα έτσι το Σακούλη σήμερα" και αμέσως μετά πήγε και του έριχνε χώματα με τα πόδια της λέγοντας του φάε τη σκόνη μου κι εδώ αφού την έφαγες και πριν και σήμερα θα κλαις εσύ για πάρτη μου!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος, ο Ασημακόπουλος και ο Τζέιμς μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο!

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο ομάδες του Survivor και κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιους από τους συμπαίκτες τους μιας και έχασε η κόκκινη ομάδα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Από την κάλπη των κόκκινων βγήκε ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, που κέρδισε την ατομική ασυλία, έδωσε τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όπως σας είχαμε ενημερώσει!

Στην μπλε ομάδα υποψήφιος ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός έδωσε τον Τζέιμς Καφετζή, όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη από το πρωί!

Χαμός στο συμβούλιο με τον Τζέιμς και το Νίκο! Τους κατηγορούν για δωροδοκία!

Οι δύο ομάδες του Survivor οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιους από τους συμπαίκτες τους μιας και έχασε η κόκκινη ομάδα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας και βγήκαν οι υποψήφιοι, ο Λιανός έδωσε τον λόγο στη Μαριαλένα, η οποία σχολίασε την δήλωση του Νίκου Μπάρτζη που ανέφερε πως άμα αποχωρήσει ο Τζειμς θα πεινάσουν.

Η Μαριαλένα λοιπόν είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί όλα τα παιδιά είναι στο ίδιο επίπεδο, οπότε μπορεί η απουσία του να είναι αισθητή από τον πάγκο αλλά δεν θα πεινάσει η μπλε ομάδα!

"Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως θέλω να βάλω τρεις τίτλους, στρατηγική, δωροδοκία και θυματοποίηση! Τα παιδιά ήρθαν κοντά με τους κόκκινους για να έχουν πλάτες μέσα στο παιχνίδι κι όταν έφυγε ο Αλέξης έσπασε η παρέα και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό!

Από εκεί και πέρα έρχεται η δωροδοκία, όπως έγινε με τον Σάκη από την πρώτη εβδομάδα που του έδωσαν μια κούπα ρύζι χωρίς λόγο, για να έχουν σύμμαχο στα συμβούλια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και απορώ πως δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα, αλλά ο Σάκης το γύρισε πίσω και καλά έκανε και στη συνέχεια έρχεται η θυματοποίηση που μπαίνουν μόνοι τους στο περιθώριο χωρίς να τους έχει βάλει κανείς", ανέφερε η ίδια με τον Νίκο να προσπαθεί να αντικρούσει τα λόγια της ώσπου του ανέβηκε η πίεση και αποχώρησε από το συμβούλιο.

Ο Τζέιμς από την άλλη εξήγησε πως δεν δωροδόκησαν κανέναν, απλά έδωσαν κάτι βότανα στον Σάκη σε αντάλλαγμα με τα ψάρια που εκείνος έβγαζε για την ομάδα, όσο ήταν στους Μπλε!