Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του Σοφία - «Το συναίσθημα όταν γυρίζεις σπίτι»

Η οικογενειακή ανάρτηση μετά την επιστροφή του από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του Σοφία - «Το συναίσθημα όταν γυρίζεις σπίτι»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από τη νέα μεγάλη επιτυχία του και την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου. Μπορεί να δέχτηκε θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο, ωστόσο, την πιο γλυκιά είχε στο σπίτι του όπου τον περίμενε η σύζυγος του και τα παιδιά του.

Πριν από μερικές ώρες ο Ολυμπιονίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του Σοφία.

«Το συναίσθημα όταν γυρίζεις σπίτι κουρασμένος και δεν θέλεις τίποτα άλλο εκτός από αυτήν την αγκαλιά ! #babysophia #love», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

 Λευτέρης Πετρούνιας κόρη Σοφία

Η τρυφερή ανάρτηση για την νέα επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια από την σύζυγό του

Η αθλήτρια βρίσκεται σε κάθε περίπτωση στο πλευρό της οικογένειάς της και έτσι θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για την νέα επιτυχία του συζύγου και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από τη μεριά του, αφιέρωσε τη νίκη του στις γυναίκες της ζωής του, τις δύο κόρες του και την Βασιλική Μιλλούση.

Βασιλική Μιλλούση Πετρούνιας

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση ετοιμάζουν το γάμο τους και διπλή βάφτιση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και τη Βασιλική Μιλλούση, σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, θα παντρευτούν αρχές Δεκεμβρίου στον Αγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Οσον αφορά τη βάφτιση των παιδιών τους που είναι κοριτσάκια, θα γίνει διπλή στα τέλη Μαΐου περίπου και η αρχική σκέψη είναι να τελεστεί στο Γκολφ Γλυφάδας.

Λευτέρης Πετρούνιας Βασιλική Μιλλούση γάμος

Την πρωτότοκη κόρη θα την ονομάσουν Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της Βασιλικής. Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη, Βασίλης Λαζαρίδης, ενώ της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι είχε κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019.