Επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό ο Λευτέρης Πετρούνιας

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την άφιξή του στο αεροδρόμιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από τη νέα μεγάλη επιτυχία του και την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου. Η υποδοχή του στο αεροδρόμιο ήταν συγκινητική και ο ίδιος δεν άφησε το χαμόγελο από τα χείλη του.

Στο πρώτο του μήνυμα μετά την επιστροφή του στην κορυφή, ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε στα social media:
«Είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης, για 5η φορά! Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια σήμερα έλαβε τέλος. Είμαι καλά! Επέστρεψα για να σας κάνω υπερήφανους! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου!».

Φωτογραφίες από την άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια

Πετρούνιας αεροδρόμιο
Πετρούνιας άφιξη

Η αφιέρωση στις κόρες του και τη Βασιλική Μιλλούση μετά την κατάκτηση του χρυσού

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η οικογένεια του Λευτέρη Πετρούνια καθώς ο Ολυμπιονίκης προσέθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή του και μάλιστα, το αφιέρωσε με τον πιο γλυκό τρόπο στην αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση και στις δύο κόρες τους.

Η ευτυχισμένη οικογένεια μεγάλωσε πριν από μερικούς μήνες όταν ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κόρη τους, επομένως ο Λευτέρης Πετρούνιας δε θα μπορούσε παρά να χαρίσει την νέα του επιτυχία στις γυναίκες της ζωής του.

Μόλις είδε την κάμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας, είπε: «Γειά σου Σοφία. Και για την Βασιλική και την Ελένη»

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει να είναι πιο περήφανη από ποτέ για τον αγαπημένο της, Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του, και το εξέφρασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αθλήτρια βρίσκεται σε κάθε περίπτωση στο πλευρό της οικογένειάς της και έτσι θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για την νέα επιτυχία του συζύγου και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από τη μεριά του, αφιέρωσε τη νίκη του στις γυναίκες της ζωής του, τις δύο κόρες του και την Βασιλική Μιλλούση.

Βασιλική Μιλλούση Πετρούνιας