Ζέτα Δούκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της και την κόρη τους

Μπαμπάς και κόρη αγκαλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Δούκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της και την κόρη τους

Η Ζέτα Δούκα ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του συντρόφου της, Μιχάλη Χατζηαντωνά. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει την κορούλα του, Θάλεια και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενο με τα παιχνίδια και τις αγκαλιές της.

Η ηθοποιός η οποία λόγω κορωνοϊού είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένεια της.

Πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που τράβηξε τον σύντροφό της, ο οποίος καθόταν έχοντας στην αγκαλιά του την μικρή Θάλεια, που είχε ένα μικρό ατύχημα.

 Ζέτα Δούκα κόρη σύντροφος

Ζέτα Δούκα: Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από καθηγητή για το σύγχρονο κίνημα κατά της βίας

Η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε ένα μήνυμα που έλαβε από έναν καθηγητή, ο οποίος ενθάρρυνε και παρότρυνε τους μαθητές να αρχίσουν να μιλούν για τη λεκτική και ψυχολογική βία που μπορεί να έχουν δεχτεί.

Η σπουδαία ηθοποιός μετά την δημόσια καταγγελία της, έδωσε το θάρρος σε μια σειρά από ηθοποιούς και μη να μιλήσουν ανοιχτά για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν στο παρελθόν.

Η ίδια έχει τοποθετηθεί πολλές φορές πάνω στο θέμα των καταγγελιών και πολύ συχνά εκφράζει την προσωπική της άποψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Αυτήν την φορά, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από έναν καθηγητή και η ίδια θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσω instastories έγραψε: «Ακολουθεί το μήνυμα που μου έστειλε ένας καθηγητής, ο οποίος με αφορμή το σύγχρονο κίνημα κατά της βίας, προτρέπει τους μαθητές του να μιλήσουν γι’ αυτό, αφού εκθέτει πρώτα ο ίδιος τις προσωπικές παλαιότερες εμπειρίες του. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι εκπαιδευτικοί το παράδειγμά του».

Ζέτα Δούκα ανάρτηση

ανάρτηση Ζέτα Δούκα