Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κοινωνία ώρα MEGA: Βαρύ το κλίμα στο πλατό - Συγκινήθηκαν on air Βούλγαρη και Χασαπόπουλος

Μετά την αφήγηση της Μαρίας Κορινθίου

Κοινωνία ώρα MEGA: Βαρύ το κλίμα στο πλατό - Συγκινήθηκαν on air Βούλγαρη και Χασαπόπουλος
News 29.04.2021 11:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega οι ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου και Παναγιώτης Πετράκης έψαλλαν της ακολουθίες της Μεγάλης Πέμπτης και της Μεγάλης Παρασκευής.

Μάλιστα, οι ακολουθίες θα μεταδοθούν φέτος στα νέα ελληνικά μετά από πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού της, την «Αποστολή» και τα τρία βίντεο με τις ακολουθίες θα αναρτηθούν σήμερα στο youtube.

Ο γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», Κώστας Δήμτσας, μετά τις αφηγήσεις των δύο ηθοποιών, είπε συγκινημένος: «Ευχαριστώ την κ. Κορινθίου και τον. κ. Πετράκη, στην προσπάθειά μας να κατανοήσει ο κόσμος την ακολουθία των παθών, τον επιτάφιο θρήνο αλλά και το μήνυμα της Ανάστασης. Αυτό που ένιωσα παρακολουθώντας τις αποδόσεις της μετάφρασης μας συγκίνησε όλους πάρα πολύ. Και ειλικρινά πρέπει να το δουν όλοι» ενώ αποκάλυψε πως η Μαρία Κορινθίου έκλαιγε από τη συγκίνηση την ώρα του επιτάφιου θρήνου.

Μετά την προβολή του βίντεο με την αφήγηση της Μαρίας Κορινθίου, το πλατό της εκπομπής και ιδίως η ηθοποιός και οι δύο παρουσιαστές, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη ήταν αρκετά συγκινημένοι.

Από την μεριά της, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Μεγάλη μου χαρά και τιμή που μου ανέθεσε και με εμπιστεύτηκε ο κ. Δήμτσας και η Αρχιεπισκοπή. Μεγάλη τιμή να μοιραστώ με τον κόσμο τον επιτάφιο θρήνο. Είμαι πολύ φορτισμένη. Μεγάλο πράγμα να σε εμπιστεύεται η εκκλησία. Και να σου δίνει τον θρήνο της παναγίας. Η σκηνοθετική προσέγγιση του Γιάννη ήταν τέτοια, γιατί είναι πολύ κοντά με τα θεία. Γι’ αυτό απόδωσε έτσι αυτό που είδατε»

Ενώ ο Παναγιώτης Πετράκης είπε χαρακτηριστικά: «Τόσο μεγάλα τα νοήματα των τροπαρίων αυτών. Το ότι ο θεός θυσιάζεται για τον άνθρωπο. Ήταν φοβερή η βοήθεια του Γιάννη Αϊβάζη που είχε τη σκηνοθετική επιμέλεια».

«Χλευάζεις και ειρωνεύεσαι κάτι τόσο σοβαρό»

Σε έναν εξαιρετικά διαφορετικό ρόλο πρόκειται να δούμε τη Μαρία Κορινθίου, η οποία όπως έγινε γνωστό, θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο για το κανάλι του Youtube της Αρχιεπισκοπής.

Ενώ, να σημειώσουμε πως επιτυχία κάνει και η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Πρωταγωνιστεί στην σειρά Καφέ της Χαράς.

Ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου ενοχλήθηκε πολύ από μια ανάρτηση χρήστη του facebook, ο οποίος χλεύασε και ειρωνεύτηκε, όπως αναφέρει την δουλειά της αυτή.

«Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου», της έγραψε ο χρήστης.

«Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνία. Να είστε καλά... Δυστυχώς έχουμε και κοινούς γνωστούς», του απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου ερμηνεία Επιτάφιου θρήνου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Κορινθίου:«Ο Χάρης Ρώμας έκανε πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη για το Καφέ της Χαράς»

Μαρία Κορινθίου: «Μου είπαν οι γυναίκες πρέπει να περάσουν από κρεβάτια σκηνοθετών για να πετύχουν»

Share