Λάκης Γαβαλάς: Βόλτα στο Κολωνάκι μαζί με τους δύο τετράποδους φίλους του

Έκλεψαν τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λάκης Γαβαλάς: Βόλτα στο Κολωνάκι μαζί με τους δύο τετράποδους φίλους του

Στο Κολωνάκι ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τσάκωσε και απαθανάτισε τον Λάκη Γαβαλά, παρέα με τους δύο πανέμορφους τετράποδους φίλους του.

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής ρούχων εντυπωσιάζει με κάθε δημόσια εμφάνιση του, μιας και τα ρούχα που επιλέγει σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα, ειδικά αυτά που φορούσε σε κάθε επεισόδιο του My Style Rocks!

Αυτήν την φορά βέβαια, θέλησε να ντυθεί απλά και casual, με τις εντυπώσεις τελικά να τις κλέβουν τα δύο του σκυλάκια, τα οποία είναι αξιολάτρευτα και μάλιστα πολλές φορές έχει ποζάρει μαζί τους στον φακό.

Ο Λάκης Γαβαλάς, που βλέπουμε και ένα καινούργιο look στα μαλλιά του, βγήκε για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας πάντα την μάσκα προστασίας του.

Λάκης Γαβαλάς βόλτα στο Κολωνάκι μαζί με τους δύο τετράποδους φίλους του

Λάκης Γαβαλάς: Βόλτα στο Κολωνάκι με τα σκυλάκια του

«Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»

Το πρωί της Τρίτης, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μέσα σε όλα μίλησε και για την σεξουαλικότητα του.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στο βιβλίο του που θα εκδοθεί, στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αλλά και στην συνεισφορά του στη μόδα ενώ πριν λίγο καιρό έπεσε και θύμα ληστείας.

Λάκης Γαβαλάς για την σεξουαλικότητα του

«Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου και από τον εκδοτικό οίκο ακούω τα καλύτερα. Για να γίνω αυτό που είμαι έχω περάσει πολλές στερήσεις και έχω δουλέψει σκληρά. Το βιβλίο που ετοιμάζω για τη ζωή μου θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Έχω πρόταση από σκηνοθέτη το βιβλίο μου να γίνει ταινία. Νιώθω σαν ένα ελατήριο και είμαι γεμάτος ενέργεια. Αν δεν κάνω όσα κάνω νιώθω πως θα πέσω σε τέλμα.

«Μετά την οικονομική καταστροφή μου με ζήτησαν από την τηλεόραση για τις στιλιστικές μου απόψεις. Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα δυνατός από το απόθεμα σεβασμού των συνεργατών μου. Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο».