Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαψε αυγά μαζί με τα παιδιά της

Έτοιμα όλα για την Ανάσταση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαψε αυγά μαζί με τα παιδιά της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τα αυγά που έβαψε μαζί με τα παιδιά της για να γιορτάσει το Πάσχα.

Όπως και η Φαίη Σκορδά έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να ακολουθήσει την παράδοση και να ετοιμάσει για την οικογένειά της μερικά αυγά για την ημέρα της Ανάστασης.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα πασχαλινά αυγά

«Και του χρόνου ....#tradition #easter #family», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Η εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για τον γιο της

Η παρουσιάστρια πριν από μερικές μέρες στην έναρξη της εκπομπής, θέλησε να ευχηθεί και μέσα από το Happy Day, στο γιο της που έχει τα γενέθλια του, κάνοντας μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Πολλές φορές έχει εκφράσει την μεγάλη αδυναμία που έχει και στα 3 της παιδιά και καθημερινά προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους, παρά το αυξημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα με την εκπομπή. Μάλιστα, έχουν περάσει μαζί τις πιο επικές στιγμές.

Σήμερα λοιπόν 27/4 η ημέρα της θα είναι αφιερωμένη στον γιό της που είναι ο μικρότερος της οικογένειας. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή ακριβώς την ώρα, 8.05, πριν από τρία χρόνια γέννησα τον Γιαννάκη. Θέλω να πω πως αυτό το μωράκι το θέλαμε πάρα πολύ, όπως και τα τρία παιδάκια μας. Αλλά εντάξει πια στο τρίτο-επειδή είχε και πέντε χρόνια απόσταση από τη Νάγια, την πρώτη μας κόρη- ήμασταν πιο συνειδητοποιημένοι γονείς.

Ήρθε και συμπλήρωσε την όμορφη οικογένειά μας και τώρα είναι ένα πλασματάκι… Ένα ταλιμπανάκι που τρέχει, που είναι πάρα πολύ ζωηρό και έχει περάσει πολύ χρόνο με τις αδερφές του. Και τον λατρεύουμε! Γιαννάκη – Εφραίμ να είσαι γερός και ευτυχισμένος χρόνια πολλά, να είσαι γερός και ευτυχισμένος και όλα τα καλά να υπάρχουν στη ζωή σου και στον δρόμο σου».