Νίκος Κοκλώνης: Η αλλαγή στο bio του στο Facebook μετά την αποχώρηση από το OPENtv

Τι άλλαξε μετά την συνέντευξη του στο Happy Day;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Η αλλαγή στο bio του στο Facebook μετά την αποχώρηση από το OPENtv

Τέλος μπήκε στην συνεργασία του παραγωγού - παρουσιαστή, Νίκου Κοκλώνη και του OPENtv, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

«Νόμιζα πως δεν θα τα πούμε αυτά, αλλά αφού τα λέμε ας ξεκινήσουμε. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, όπως το “Ευτυχείτε” και το “Έλα Χαμογέλα”, να πω ότι σταματάω και παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη θεωρώ ότι κατά 99,9% έχω φύγει από το Open.

Βάζω πάντα τα προσωπικά ζητήματα σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω business. Νομίζω πως έχει αλλάξει στρατηγική το κανάλι στο πρόγραμμα και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Οπότε πολύ φιλικά είπα σε εμένα να σταματήσω τη συνεργασία. Τώρα αν έρθει ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει.

Αυτή τη στιγμή έχω αποφασίσει να φύγω από το Open. Το Just τον Σεπτέμβριο θα βγει στον αέρα -χωρίς τον Γιώργο Θεοφάνους- τώρα που, πως και γιατί πάλι μαζί θα τα πούμε», εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής Happy Day.

Η αλλαγή που έκανε ο Κοκλώνης στο bio του στο Facebook μετά το τέλος του από το OPENtv

Ο Νίκος Κοκλώνης, αφού ανακοίνωσε πω πήρε διαζύγιο από το OPENtv, πήρε την απόφαση να το κάνει γνωστό και στο προφίλ του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής - παραγωγός άλλαξε την ιδιότητά του από «Television Host and Producer στο Οpen» σε «Πρώην Television Host and Producer στο Οpen».

Νίκος Κοκλώνης bio Facebook OPENtv

Η ανακοίνωση του Open για την εταιρία του Κοκλώνη

Σε συνέχεια ψευδών και ανυπόστατων αναφορών στον Τύπο, που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN καθιστά σαφές πως oυδέποτε τέθηκε στο Διοικητικό του Συμβούλιο θέμα διακοπής της συνεργασίας με την Barking Well Media, δεδομένου ότι η διαχείριση των συμβάσεων που έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς παραγωγούς δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου.

Open Barking Well

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως δεν θα υπάρξει προς το παρόν νέος κύκλος J2US.