Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί η φωτογραφία του γιου του στην αγκαλιά της Μάρθας Καραγιάννη

Επισκέφθηκαν με την Αλίκη Κατσαβού τη νονά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί η φωτογραφία του γιου του στην αγκαλιά της Μάρθας Καραγιάννη

Μπορεί η Σάντρα Βουτσά να βρίσκεται σε άσχημη κόντρα με την πρώην σύζυγο του πατέρα της Κώστα, ωστόσο, η Αλίκη Κατσαβού απέχει από όλο αυτό. Μάλιστα, λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα, επισκέφθηκε την νονά του μικρού Φοίβου, Μάρθα Καραγιάννη.

H βάπτιση του μικρού Φοίβου Βουτσά έγινε στις 22 Ιουλίου του 2017 στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην περιοχή ης Αγία Παρασκευή με τέσσερις νονούς. Την Μάρθα Καραγιάννη, την Ντόρα Δούμα, την Βάσω Δημητρακοπούλου και τον θεατρικό επιχειρηματία Μάνο Τάκαρη.

Η φωτογραφία του Φοίβου Βουτσά με την Μάρθα Καραγιάννη

Κανένας λοιπόν από τους νονούς του δεν το ξεχνάει! Πρόσφατα, επισκέφθηκε την νονά Μάρθα και η φωτογραφία που δημοσίευσε η Αλίκη Κατσαβού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ συγκινητική.

Κώστας Βουτσάς Φοίβος Μάρθα Καραγιάννη

Ράγισε καρδιές με τις αναρτήσεις για τον Κώστα Βουτσά, η Κατσαβού

Μπορεί να έχει περάσει περίπου 1,5 χρόνος από την ημέρα που ο σπουδαίος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, ωστόσο, η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού δεν το ξεχνάει ούτε λεπτό.

Χθες, με αφορμή τα γενέθλια της ΑΕΚ που έγινε 97 ετών, η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο του να εκδηλώνει την αγάπη του για τον Δικέφαλο, αφού ήταν φανατικός ΑΕΚτζης.

Μάλιστα, ο Κώστας Βουτσάς υποστήριζε πολύ την ομάδα και για αυτό συμμετείχε σε βίντεο που είχε φτιάξει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να δει ολοκληρωμένη την «Αγιά Σοφιά», όμως η θέση του θα υπάρχει πάντα εκεί, όπως αναφέρεται στον συγκινητικό αποχαιρετισμό που του απεύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Για ολόκληρη την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες το όνομα του Κώστα Βουτσά θα είναι πάντα ταυτισμένο με το γέλιο, το κέφι και τη χαρά.

Για την οικογένεια της ΑΕΚ η σημερινή ημέρα θα αποτελεί για πάντα ημέρα βαθύτατου πένθους και απέραντης θλίψης!

Εφυγε από τη ζωή ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας μεγάλος ΑΕΚτζής, εκείνος που πρώτος απ' όλους μας ξενάγησε στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Εκείνος που πρώτος έσφιξε τη γροθιά του και μας ένωσε μπροστά στο μεγάλο μας όνειρο!

Κώστα Βουτσά, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Θα ζεις για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μας!

Θα υπάρχει για σένα η θέση σου στην «Αγιά Σοφιά»!

Θα είσαι για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ στη μνήμη μας!

Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του κορυφαίου Ελληνα ηθοποιού!»

Επίσης, να πούμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν βγει, ο Κώστας Βουτσάς, έπειτα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, θα αποκτήσει τη δική του τιμητική θέση στην «Αγιά Σοφιά» καθώς το κέρινο ομοίωμά του θα κοσμεί το μουσείο της ομάδας, το οποίο και θα βρίσκεται μαζί με το μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού δίπλα στο νέο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων».

Η Αλίκη Κατσαβού λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα παρακάτω βίντεο.