Τρελά ερωτευμένη η Ραφαέλα, 7 μήνες μετά τον τελικό του Bachelor

Δεν βρήκε τον έρωτα στο παιχνίδι και τον βρήκε τελικά έξω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη η Ραφαέλα, 7 μήνες μετά τον τελικό του Bachelor

Μπορεί η Ραφαέλα να μην βρήκε τον έρωτα μέσα στο Bachelor, ωστόσο τον βρήκε εκτός παιχνιδιού και συγκεκριμένα 7 μήνες μετά τον τελικό, όπου ο Βασιλάκος επέλεξε την Νικολέττα, την οποία και τελικά... χώρισε!

Η Κύπρια καλλονή που κατάφερε να φτάσει μέχρι την τετράδα, μπορεί να απογοητεύτηκε που ο Έλληνας bachelor δεν την διάλεξε και αποφάσισε να την διώξει από το παιχνίδι, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr είναι φουλ in love.

Η Ραφαέλα όπως μας πληροφόρησε πηγή, βρίσκεται σε σχέση και είναι μάλιστα πολύ ευτυχισμένη με τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό της. Ενώ, όπως έχει εξομολογηθεί σε πολύ κοντινά της πρόσωπα, θα μπορούσε να δει το μέλλον της μαζί του.

Όπως φαίνεται δεν χρειάζεται κάποιος να πάει σε ριάλιτι για να βρει τον πραγματικό έρωτα, απλά να περιμένει λίγο μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή!

Ραφαέλα Bachelor σε σχέση

Αυτό είναι το βιογραφικό της Ραφαέλας του Bachelor

Η Ραφαέλα είναι 20 χρονών και είναι από την Κύπρο. Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είχε πει για το παιχνίδι “Είμαι η Ραφαέλα, είμαι από την Κύπρο, ασχολούμαι με το μόντελινγκ και το Mai Tai”. “Τον bachelor τον φαντάζομαι καλογυμνασμένο, όμορφο και να είναι τζέντλεμαν”.

“Θέλω να ερωτευτώ, θέλω να ρισκάρω, θέλω να κάνω τον εαυτό μου να φτάσει σε σημεία που ίσως δε το γνώριζε”. “Θέλω το πρώτο ραντεβού να είναι χαλαρό και πάνω από όλα ρομαντικό”. “Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό, σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει τον δικό της χαρακτήρα, άλλα εγώ έχω τη δική μου αυτοπεποίθηση και το δικό μου χαρακτήρα”.

Πριν τον συναντήσει είχε δηλώσει: “Έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που δε νομίζω να χρειαστεί να κάνω κάτι ιδιαίτερο τρομερά διαφορετικό για να τον κερδίσω”. “Είμαι η Ραφαέλα, κατάγομαι από την Κύπρο, είμαι 20 χρονών και ασχολούμαι με το μόντελινγκ”. “Σαν χαρακτήρας είμαι λίγο παράξενος τύπος, κάνω πλάκες πολλές, είμαι ευαίσθητη και στις σχέσεις μου είμαι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα”.

“Μου αρέσουν πολύ τα σπορ, έχω αδυναμία στις πολεμικές τέχνες συγκεκριμένα στο Mai Tai. Το Mai Tai μου έκανε να ανακαλύψω στον εαυτό μου ότι είμαι πιο δυναμική και με ηρεμεί πάρα πολύ”. Τέλος είπε: “Δεν έχω κάνει τόσο ταξίδι από την Κύπρο για να φύγω single, θα φύγω μαζί του”.