Έλενα Τσαγκρινού: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα για τον Mike»

«Είναι ένα νέο παιδί που πάνω στην καλύτερή του στιγμή τού»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα για τον Mike»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Τσαγκρινού στο περιοδικό DownTown, μίλησε για τη σχέση της με τον Mike καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αγαπημένος της τον τελευταίο καιρό.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή στο πλευρό του και μάλιστα, τον στηρίζει πολύ και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για τον Mike

Πώς είναι η υγεία του Mike;

Είναι καλά. Έχει έναν φόβο παραπάνω με τον κορονοϊό, γιατί ανήκει πια στις ευπαθείς ομάδες, αλλά θα κάνει το εμβόλιο σύντομα και θα είναι καλύτερα. Δεν βλέπει άνθρωπο κυριολεκτικά. Δεν μένουμε μαζί, γιατί εγώ λόγω των υποχρεώσεών μου αναγκάζομαι να μη φοράω μάσκα σε κάποιους χώρους, οπότε δεν θέλουμε να το ριψοκινδυνεύσουμε. Μιλάμε όμως όλη μέρα με βίντεο κλήση.

Έλενα Τσαγκρινού Mike

Πώς αντέδρασες όταν έμαθες για το πρόβλημα της υγείας του;

Ήταν τεράστιο σοκ. Είναι ένα νέο παιδί που πάνω στην καλύτερή του στιγμή τού έτυχε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στην αρχή, σκέφτηκα το χειρότερο. Φοβήθηκα πολύ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έρχεται στη ζωή. Ο άνθρωπος έχει μείνει ενάμιση χρόνο μέσα στο σπίτι, πόσο να αντέξει; Είναι πολύ πιεστικό το να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.

Τι σου δίδαξε αυτή η ιστορία;

Να είμαι πολύ αληθινή και να αγαπάω ακόμη περισσότερο αυτούς που με αγαπάνε. Και φυσικά κατάλαβα το δεδομένο. Ότι όλα είναι once in a lifetime και πως ότι ζούμε πρέπει να το ζούμε πραγματικά και αληθινά.

«Με τον Mike δε βρισκόμαστε, λόγω κορωνοϊού δεν μπορούμε να είμαστε στον ίδιο χώρο»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε καλεσμένη στο Dot. το μεσημέρι της Κυριακής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Mike.

Η δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι της για την Eurovision αλλά και την αγωνία που έχει για τον μουσικό διαγωνισμό. H Έλενα επίσης αποκάλυψε πως οι δυο τους δεν μένουν μαζί γιατί ο Mike ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

«Με τον Mike είμαστε 4 χρόνια μαζί. Μιχάλη τον λέω. Το καταλαβαίνω με τα χρόνια πως μοιάζουμε. Μου αρέσει η σταθερότητα, είμαι πολύ καλά με τον Μιχάλη. Με τον Mike δε βρισκόμαστε. Όταν τον βλέπω, φοράει τη μάσκα του και φοράω τη μάσκα μου. Λόγω Covid δε μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο, γιατί είναι ευπαθή ομάδα.

Είναι λίγο άσχημο αυτό και για τους δυο μας. Δεν ευχαριστιόμαστε το ότι είμαστε χώρια. Οπότε είναι μια περίοδος δουλειάς. Δε θα έρθει μαζί μου στη Eurovision. Εγώ φοβήθηκα πολύ για αυτόν, αλλά δεν το έδειξα. Μόλις τελείωσε όλο αυτό καταλάβαμε πως ήταν τεράστιο».