Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια των γονιών του

«Δεν τους φέρνει πίσω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια των γονιών του

Με αφορμή τους εορτασμούς του Πάσχα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να κάνει μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για τους δύο γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή.

Ο παρουσιαστής αναφέρεται πολλές φορές στους γονείς του και έτσι δε θα μπορούσε να μην τους θυμηθεί και αυτές τις ιδιαίτερες μέρες που όλοι αναζητούν την οικογενειακή θαλπωρή.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τους γονείς του

«Κι αν βάφεις τα αυγά, όπως την έβλεπες να κάνει, κι αν φτιάξεις τσουρέκια και κουλούρια απ’ την τσαλακωμένη, κίτρινη από την πολυκαιρία σελίδα με τη συνταγή που φύλαγε… Κι αν τηρήσεις τα έθιμά τους και είσαι εκεί που σου έμαθαν να είσαι αυτές τις ημέρες, δεν τους φέρνει πίσω… Προχωράμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δημήτρης Ουγγαρέζος γονείς

"Η μητέρα μου έφυγε με την εντύπωση πως παντρεύομαι"

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στην εκπομπή Roomies και μίλησε για όλα. Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο χαμό της μητέρας του η οποία "έφυγε" με την εντύπωση πως παντρεύεται.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής τον καιρό που έφυγε η μητέρα του, χώριζε με την μακροχρόνια σχέση του όμως από επιλογή δεν θέλησε να της το πει για να μην την στεναχωρήσει μιας και ήταν ο καημός της να τον δει να παντρεύεται.

Μάλιστα όπως είπε, η τηλεόραση στο δωμάτιο της μητέρας του είχε χαλάσει και δεν άκουσε τον ίδιο να το ανακοινώνει στο Πρωινό, ο ίδιος κάλεσε κάποιον να την φτιάξει αφού το είχε ήδη ανακοινώσει. Ωστόσο, δείτε το σχόλιο που έκανε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα.