Λάκης Γαβαλάς: Έκανε Ανάσταση με τον Κυριάκο και την Μαρέβα Μητσοτάκη

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και η απάντηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: Έκανε Ανάσταση με τον Κυριάκο και την Μαρέβα Μητσοτάκη

Ανάσταση με την Μαρέβα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε στη εκκλησία ο Λάκης Γαβαλάς και δημοσίευσε μάλιστα μια κοινή τους φωτογραφία με το Άγιο Φως στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χριστος Ανέστη …Ίδωμεν τo φως δια χειρός του αγαπητού μας Πρωθυπουργού και συζύγου… Λαμπρό Πάσχα», έγραψε στην ανάρτηση του ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας.

Λάκης Γαβαλάς Κυριάκος Μαρέβα Μητσοτάκη

Ωστόσο, τα σχόλια που δέχτηκε ήταν αρνητικά, με αποτέλεσμα ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει έξω από τα δόντια, να απαντήσει, λίγες ημέρες μετά την βόλτα του στο Κολωνάκι με τα παιδιά του.

Η απάντηση του Γαβαλά στα σχόλια που δέχτηκε για την Ανάσταση που έκανε με Μαρέβα - Κυριάκο

«Καλημέρα φιλοι μου Χριστος Ανέστη
Χαρούμενο και συμφιλιωτικο Πάσχα σε ολους…
Αυτές τις μέρες κοντά στην θρησκεία, τα ηθη και τα έθιμα, και το αγαπατε αλληλους, αισθανθηκα ποσο αναγκη εχουμε οι άνθρωποι να είμαστε ενωμένοι..
Οι ψαλμωδίες η κατανυξη το λιβανισμα το φως των κεριων το προσκυνημα και η καθαρση υλικη και ψυχικη, με εκαναν να αισθανομαι ενας συμμετεχων στη ζωη και την ροη της…
Παρ’ολο που οι πολιτικοι με εκλεισαν στην φυλακή και ακόμη σήμερα με έχουν στο εμπορικό περιθωριο, και εως οτου βγαλετε αλλον πρωθυπουργο, μιας και εγω δεν ψηφιζω λογο στερησης πολιτικων δικαιωματων, εγω θα χαιρετω και θα σεβομαι τον εκλεγμένο Πρωθυπουργο της χωρας, και ναι φοράω μάσκα γιατί προσεχω την υγεια τη δικη μου και των αλλων χρονια τωρα(για οσους θελησατε να με επιπληξετε)…
Χαρούμενο και λαμπρό Πάσχα σε ολους»

Λάκης Γαβαλάς αρνητικά σχόλια instagram

«Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μέσα σε όλα μίλησε και για την σεξουαλικότητα του.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στο βιβλίο του που θα εκδοθεί, στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αλλά και στην συνεισφορά του στη μόδα ενώ πριν λίγο καιρό έπεσε και θύμα ληστείας.

«Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου και από τον εκδοτικό οίκο ακούω τα καλύτερα. Για να γίνω αυτό που είμαι έχω περάσει πολλές στερήσεις και έχω δουλέψει σκληρά. Το βιβλίο που ετοιμάζω για τη ζωή μου θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Έχω πρόταση από σκηνοθέτη το βιβλίο μου να γίνει ταινία. Νιώθω σαν ένα ελατήριο και είμαι γεμάτος ενέργεια. Αν δεν κάνω όσα κάνω νιώθω πως θα πέσω σε τέλμα.

«Μετά την οικονομική καταστροφή μου με ζήτησαν από την τηλεόραση για τις στιλιστικές μου απόψεις. Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα δυνατός από το απόθεμα σεβασμού των συνεργατών μου. Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο».