Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρίνα Πατούλη: Έκανε Ανάσταση στην Κηφισιά μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη

Άκρως εντυπωσιακή με το λευκό της κοστούμι

Μαρίνα Πατούλη: Έκανε Ανάσταση στην Κηφισιά μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη
News 02.05.2021 14:57
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια διαφορετική Ανάσταση έκανε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη, την οποία την πέρασε με τον Νίκο Παπαδάκη.

Μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, η ίδια μπορεί να μην είναι καλά ψυχολογικά αλλά παραμένει αισιόδοξη, ενώ δεν ξεχνά στιγμή να φροντίζει τον εαυτό της.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη έκανε Ανάσταση φορώντας ένα λευκό εντυπωσιακό κοστούμι συνδυασμό με λευκές γόβες στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως στο Κεφαλάρι.

Μαζί της ήταν φυσικά ήταν και πολλοί φίλοι, ενώ ανάμεσά τους ο Νίκος Παπαδάκης ο οποίος είναι φίλος αλλά και συνεργάτης.

Μαρίνα Πατούλη ανάσταση

Μαρίνα Πατούλη ανάσταση με Νίκο Παπαδάκη

«Ο Μάϊος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο»

Τις δικές της ευχές μετέφερε η Μαρίνα Πατούλη για την φετινή Πρωτομαγιά αλλά και την Ανάσταση του Κυρίου που θα γιορτάσουμε απόψε το βράδυ.

Η γνωστή εκπαιδευτικός και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece μπορεί να μην είναι καλά ψυχολογικά λόγου της χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο δεν το βάζει κάτω.

Η ίδια με αφορμή την πρώτη ημέρα του Μαϊου και την Ανάσταση του Κυρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε:

“Κάθε Πρωτομαγιά η φύση δίνει τη δική της μάχη και τελικά την κερδίζει. Είναι η Νίκη της Άνοιξης κατά του χειμώνα. Ο Μάιος είναι ο μηνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο.

Φέτος η Άνοιξη ξεκίνησε σκληρά και πένθιμα μέσα από τις τεράστιες απώλειες που επέφερε η λαίλαπα του Unite against COVID-19 και ο πανικός του αναγκαστικού εγκλεισμού και της απομόνωσης. Ας γίνει αυτή η Πρωτομαγιά το εφαλτήριο για να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες, τις σχέσεις μας και τις ζωές μας! Ας ξαναβρούμε το αληθινό νόημα της αγάπης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης. Καλή Πρωτομαγιά και καλή Ανάσταση σε όλους μας!”

 Μαρίνα Πατούλη φωτογραφία με ευχές

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρίνα Πατούλη: «Μερικές φορές κάνω πως δεν βλέπω, άλλες πως δεν ακούω»

Μαρίνα Πατούλη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Share