Μαρίνα Πατούλη: Το τσούγκρισμα αυγών με τον γιο της

Ποιος νίκησε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρίνα Πατούλη: Το τσούγκρισμα αυγών με τον γιο της

Χωριστά από τον Γιώργο Πατούλη περνάει το φετινό Πάσχα η Μαρίνα Πατούλη, έχοντας όμως στο πλευρό της τις γιορτινές αυτές μέρες τον γιο της, ενώ Ανάσταση πραγματοποίησε με τον Νίκο Παπαδάκη.

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής ετοίμασε για τον Αλέξανδρο το πασχαλινό τραπέζι και στο τέλος φυσικά τσούγκρισαν τα κόκκινα αβγά, με τον γιο της να βγαίνει τελικά νικητής.

Η Μαρίνα Πατούλη απαθανάτισε τις χαρούμενες αυτές στιγμές και τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα μένα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στο Πασχαλινό τραπέζι νικητής ο γιος μου στο καθιερωμένο τσούγκρισμα!!! Και του χρόνου με αγάπη ,υγεία και λατρεμένες οικογένειες που έχουμε πορευθεί μαζί με τα παιδιά μας!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» έγραψε στην λεζάντα.

Μαρίνα Πατούλη Το τσούγκρισμα αυγών με τον γιο της

«Μερικές φορές κάνω πως δεν βλέπω, άλλες πως δεν ακούω»

Σε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα προχώρησε η Μαρίνα Πατούλη, λίγο καιρό μετά το τέλος του γάμου της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτήν την φορά, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να κάνει μια δημοσίευση «φωτιά» καθώς η λεζάντα της περιέχει ένα μήνυμα όλο νόημα!

Μαρίνα Πατούλη νέα ανάρτηση

«Μερικές φορές κάνω πως δεν βλέπω, άλλες πως δεν ακούω… Επίσης με μεγάλη επιτυχία κάνω και πως δεν νιώθω!(Μήπως με πείραξε το εμβόλιο;)».