Ολυμπία Χοψονίδου: Η απάντηση της στον ερχομό 7ου παιδιού - «Θα χαιρόμουν...»

Η ανάρτηση της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Η απάντηση της στον ερχομό 7ου παιδιού - «Θα χαιρόμουν...»

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει καταφέρει με τον Βασίλη Σπανούλη να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια. Πρόσφατα μάλιστα, ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού ήρθε στον κόσμο το 6ο παιδάκι τους.

Το μοντέλο είναι η μόνη μαμά της ελληνικής showbiz που τα βγάζει πέρα με 6 παιδιά στο σπίτι, ενώ έχει σταματήσει να εργάζεται γιατί το να τα μεγαλώνει σχεδόν μόνη της είναι πολύ δύσκολο.

Χθες, η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε σε follower της στο Instagram, που την ρώτησε πως 8α αντιδρούσε στον ερχομό και ενός 7ου παιδιού.

«Όπως πάντα θα χαιρόμουν! Αλλά δεν πάω για άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά, λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια της με την υγεία της.

Ολυμπία Χοψονίδου 7ο παιδί

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου από τον γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη

Σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου μεταξύ άλλων θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον σύζυγό της, τον γάμο τους, την οικογένειά τους και τις εγκυμοσύνες της ενώ αποκάλυψε και μερικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Μία από τις αναρτήσεις της που ξεχώρισε ήταν αυτή από τον γάμο της με τον μπασκετμπολίστα. Η Ολυμπία Χοψονίδου μας έδειξε το εντυπωσιακό νυφικό της καθώς και την ανθοδέσμη που κράτησε.

Η ίδια στο Q&A της αποκάλυψε επίσης ότι έχει αποβάλλει δύο φορές αλλά δεν την εμπόδισε από το να σταθεί δυνατή και να δημιουργήσει την οικογένεια της!

Να σημειώσουμε τον Απρίλιο του 2006 η Ολυμπία εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Ενώ, τον Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.

Ολυμπία Χοψονίδου γάμος