Ιωάννα Μαλέσκου: Χόρεψε τσιφτετέλι στο πλατό του Love It και τους "τρέλανε" όλους

Η Γωγώ Τσαμπά τραγουδούσε "Καγκέλια" και η παρουσιάστρια του έδινε και καταλάβαινε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Χόρεψε τσιφτετέλι στο πλατό του Love It και τους

Όπως φαίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου το έχει πολύ με το χορό. Μετά το οριεντάλ που άναψε φωτιές, χόρεψε τσιφτετέλι και τους τρέλανε όλους στο πλαtό του Love It, με την Γωγώ Τσαμπά να τραγουδάει "Καγκέλια".

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φορώντας ένα φόρεμα σε λευκές και μπλε αποχρώσεις, το έριξε στο χορό και έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Μάλιστα όταν της έκαναν κομπλιμέντο ότι χορεύει πολύ ωραία, δεν δίστασε να πει: «Δεν ξέρω αν χορεύω ωραία, το λέει όμως η καρδούλα μου. Χορεύω με την καρδούλα μου».

Ιωάννα Μαλέσκου τσιφτετέλι Love It

Το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου και του Love It στον ΣΚΑΙ

Το πρωί της Κυριακής, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν ωραίες συνθήκες τότε θα έρθει.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχει κάνει τις συζητήσεις με το κανάλι και πως δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Και όλα αυτά, την εποχή που η Ιωάννα Μαλέσκου δέχεται μία πολιορκία από τον Μάριο Χεζόνια, η οποία βέβαια έχει γίνει viral από τα social media!

=«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο αλλά, πιστέψτε με, θα το καταλάβετε.

Αν το έχεις μάθει από την πλευρά του ΣΚΑΪ ότι ανανεώνω, τότε θα σου πω ναι. Ο επαγγελματισμός υπάρχει. Η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου τότε σίγουρα ανανεώνονται οι συνεργασίες», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.