Γιώργος Καράβας: Οι ευχές της συζύγου του, Ραφαέλλας, για την ονομαστική του εορτή

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καράβας: Οι ευχές της συζύγου του, Ραφαέλλας, για την ονομαστική του εορτή

Τις δημόσιες ευχές της έστειλε η σύζυγος του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού, για την σημερινή ονομαστική εορτή του.

Το μοντέλο και coach του GNTM -δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τον νέο κύκλο- έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδάκια. Σήμερα, ο ίδιος γιορτάζει το όνομα του για αυτό και η Ραφαέλα θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου ! Εύχομαι να έχεις όλα τα καλά του κόσμου, το αξίζεις !!! Σ´αγαπάμε και οι 3», έγραψε στη λεζάντα.

Γιώργος Καράβας Οι ευχές της συζύγου του, Ραφαέλλας, για την ονομαστική του εορτή

«Λαμβάνω ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια»

Ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξη που παραχώησε αναφέρθηκε στην ιδιότητά του ως πατέρας και σύζυγος και ξεκαθάρισε πως πολύ συχνά λαμβάνει κολακευτικά σχόλια για αυτό τον ρόλο, ενώ τόνισε πως ουδέποτε έκρυψε πως έχει οικογένεια.

Το μοντέλο μίλησε στο Λοιπόν και αναφέρθηκε στη συζυγό του - την οποία βλέπουμε πολύ συχνά στα social media - καθώς και στα παιδιά του.

-Γνωρίζοντάς σε μέσα από την τηλεόραση, πολλές γυναίκες έβαλαν “πάγο”, καθώς έμαθαν ότι είσαι σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών.

Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι σύζυγος και πατέρας. Νομίζω ότι στην περίπτωσή μου, λαμβάνω ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια γι’ αυτή την εκδοχή της ζωής μου, δεν έχει λειτουργήσει ανασταλτικά, σε “πάγο”. Είμαι παντρεμένος, έχω οικογένεια, κι αυτό είναι κάτι που αρέσει.

Γιώργος Καράβας παιδιά

-Ποιος είναι για σένα, ο ορισμός του καλού συζύγου και του καλού μπαμπά;

Η βάση πάντα είναι η αγάπη, ν’ αγαπάς αυτό που κάνεις και να βάζεις το 100% του εαυτού σου. Δεν μπορείς να ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος, ότι έχεις ανάγκη και θέλω, είτε αυτά είναι προσωπικός χρόνος… Αλλά από τη στιγμή που έχεις μπει ηθελημένα στη διαδικασία αυτή, πρέπει ν’ αφιερώνεις χρόνο ποιοτικό χρόνο, κι όχι ποσοτικό, στην οικογένειά σου, στη σύντροφό σου, παντού.

-Πόσα χρόνια είσαι μαζί με τη Ραφαέλα, τη σύζυγό σου;

Είμαστε μαζί από το 2011, σχεδόν 10 χρόνια, ο γιος μου γίνεται τον Μάιο 8 ετών, ενώ τον άλλο μήνα, η κόρη μου γίνεται 6 χρονών.