Τάσος Τρύφωνος: «Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση για το Big Brother»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε στην παρουσίαση του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Τρύφωνος: «Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση για το Big Brother»

Ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως προς το παρόν δεν του έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση.

Ο παρουσιαστής του «Πιο Αδύναμου Κρίκου», είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει το κανάλι του Φαλήρου για το ριάλιτι το οποίο επιστρέφει σε λίγο καιρό με τον δεύτερο κύκλο, μιας και ήδη έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer.

Οι δηλώσεις του Τάσου Τρύφωνος για το Big Brother

«Έχει γίνει μια βολιδοσκόπηση για το Big Brother, Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση. Για να γίνει πρόταση θα πρέπει να αποφασίσεις κι εσύ αν θέλεις να το κάνεις.

Μου είχε γίνει και πέρσι πρόταση, που δεν είναι γνωστό. Τότε ήμουν στις αρχές του “Κρίκου” και είχα άγχος και αρνήθηκα αμέσως. Τώρα που έγινε και πάλι η κρούση το ξανασκέφτομαι και το αναλύω, γιατί το πρόβλημα είναι το πρόγραμμά μου που είναι φορτωμένο.

Θεωρώ ότι μπορώ να κάνω αρκετά. Δεν προλαβαίνω να δω τα ριάλιτι. Διαβάζω τι συμβαίνει σε αυτά στα sites.

Τα τηλεπαιχνίδια και τα ριάλιτι είναι αυτά που ο κόσμος δεν βρίσκει πολύ στις διεθνείς πλατφόρμες και γι’ αυτό τα κανάλια επενδύουν πολύ σε αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ποια άλλα ονόματα εξετάζει ο ΣΚΑΪ για το Big Brother

Ένα μεγάλο μπάσιμο ετοιμάζει εν όψει της νέας σεζόν για το Big Brother ο ΣΚΑΙ, με το κανάλι του Φαλήρου να επιθυμεί ένα δυνατό δίδυμο στην παρουσίαση και δεν αποκλείεται αυτό να αποτελείται από τους Κατερίνα Καραβάτου και Γιώργο Τσαλίκη, αν και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Το γνωστό ριάλιτι επανήλθε πέρυσι και, αξιοποιώντας τον εγκλεισμό του κοινού, κατάφερε με τον… αντίστοιχο εγκλεισμό των παικτών να κερδίσει το ενδιαφέρον, βλέποντας αυτό να εξαργυρώνεται σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται για δεύτερη σερί σεζόν στον ΣΚΑΪ. Το trailer, άλλωστε, έχει ήδη κυκλοφορήσει και περιμένει τους επόμενους, που θα θελήσουν να ζήσουν την πρόκληση.

Του χρόνου μάλιστα αναμένεται να δούμε ριζικές αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο θα παίζεται το ριάλιτι, αλλά παράλληλα σκέφτεται το ποιος θα είναι ο άνθρωπος, που θα το παρουσιάσει. Κι αυτό, γιατί ο Χάρης Βαρθακούρης είναι βέβαιο, είτε ανανεώσει είτε όχι, ότι δε θα είναι στη θέση αυτή, ενώ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ΣΚΑΪ, εκτός του γεγονότος ότι έχει κλείσει με την Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη.

Big Brother Καραβάτου Τσαλίκης

Στο Φάληρο, λοιπόν, σκέφτονται αρκετά πρόσωπα, με κύριους στόχους να αποτελούν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο σταθμός προσανατολίζεται στο να έχει ένα δίδυμο παρουσιαστών και, όπως αναφέρει το «Έλα Χαμογέλα», οι δυο τους θα μπορούσαν να συνυπάρξουν, με την Καραβάτου να χρησιμοποιεί τη δημοσιογραφική της ιδιότητα και τον Τσαλίκη αυτόν του ανθρώπου, που γνωρίζει πώς να κάνει σόου, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στο ριάλιτι.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΚΑΪ διατηρεί αυτή τη στιγμή μια στάση αναμονής μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να δει πώς εξελιχθούν τα συμβόλαια των προσώπων, που έχει βολιδοσκοπήσει, για να καταλήξει σε αυτά που θα κρατήσουν το ριάλιτι ψηλά.