Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Snik

Το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Snik

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύντροφο, Snik, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του, με ένα πολύ χιουμοριστικό βίντεο.

Μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει για ακόμα μία φορά πως είναι ακόμα μαζί.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια αποφάσισε να ευχηθεί στον καλό της με ένα βίντεο, στο οποίο έβαλε ένα φίλτρο που τον δείχνει να έχει το πρόσωπο ενός μωρού, ενώ έγραψε πάνω στην ανάρτησή της: «Δείχνεις πολύ φρέσκος». Ο ίδιος από την άλλη, πολύ σοβαρός δεν έκανε κανένα σχόλιο όση ώρα τον τράβαγε βίντεο η Ηλιάνα.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα γενέθλια του Snik

«Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά»

Μετά τις φήμες που ήθελαν τον Snik να χωρίζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο γνωστός ράπερ έκανε ένα live στο Instagram, στο οποίο αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να κάνει ένα παιδί με την αγαπημένη του, μιας και η παρουσιάστρια θα ήταν τέλεια μαμά.

Ο Snik φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι πολύ αγαπημένος με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ίδιο και αυτή αφού όχι μόνο απάντησε αλλά χλεύασε τις φήμες που την ήθελαν να τελειώνει τη σχέση της με τον σύντροφό της.

«Η Ηλιάνα είναι καλά, κοιμάται. Τα έχουμε ναι. Θα έπρεπε να βλέπεις την εκπομπή από το κορίτσι μου. Τα έχουμε και είμαστε μια χαρά», είπε αρχικά ο ράπερ.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε κάποιον που τον ρώτησε αν θέλει να κάνει παιδί με την Ηλιάνα, εκείνος απάντησε: Σύντομα δεν ξέρω. Θα έκανα παιδί γενικά. Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι θα έκανα παιδί μαζί της»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik