Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Βγήκαν μαζί για καφέ Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή

Μαζί τους και ο Γιώργος Αρσενάκος

Βγήκαν μαζί για καφέ Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή
News 04.05.2021 19:03
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγους μήνες μετά την τηλεοπτική συνάντησή τους, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν ξανά και απέδειξαν πως έχουν καταλήξει να είναι φίλες! Οι δυο τους συναντήθηκαν για καφέ μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο και γέμισαν το Instagram με κοινές τους φωτογραφίες.

Οι δύο τραγουδίστριες αποδεικνύουν καθημερινά πως δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστική κόντρα ανάμεσά τους και όπως όλα δείχνουν, κάτι ετοιμάζουν μαζί.

Όπως είναι λογικό, το κοινό τους έχει ενθουσιαστεί με την εξέλιξη της σχέσης τους, με αποτέλεσμα τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία, όπως και τα likes να πέφτουν βροχή.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση

«Με την Άννα Βίσση θα συναντηθούμε ουσιαστικά επί σκηνής»

Η Δέσποινα Βανδή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gala, αποκάλυψε πως με την Άννα Βίσση έχουν σκοπό να βρεθούν επί σκηνής μαζί.

Νομίζω ότι η συνάντηση σας με την Άννα ήταν το μόνο θετικό κομμάτι αυτής της περιόδου στην ελληνική σόουμπιζ. Τελείωσε μια κόντρα 25 χρόνων. Δείχνατε πολύ αγαπημένες στη σκηνή.

Μα ήμασταν. Και να φανταστείς ότι όλο αυτό έγινε αβίαστα. Όλα προέκυψαν από ένα απλό τηλεφώνημα του Νίκου Κοκλώνη που μας ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του. Και είχε τόσο impact, γιατί απλά το μόνο που χρειαζόταν ήταν να συναντηθούμε! Γιατί τόσα χρόνια, δεν είχαμε συναντηθεί.

Και ποιο το συμπέρασμα;

Νιώσαμε και οι δυο το ίδιο συναίσθημα. Ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, έχουμε χημεία και δεν το λέω ως κλισέ, η σκηνή δεν λέει ποτέ ψέματα, αντιλαμβάνεσαι αν ταιριάζεις με τον άλλον ή όχι από το πρώτο λεπτό. Επίσης, αντιληφθήκαμε πως μιλάμε την ίδια γλώσσα, πως αισθανόμαστε τη μουσική. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια, υπήρξε αμέσως οικειότητα.

Άκουσα ότι παίξατε μπιρίμπα στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη.

Ναι! Μάλιστα ήμασταν ομάδα εγώ και η Άννα, δεν παίξαμε αντίπαλες και χάσαμε πανηγυρικά από την Μαρία και τον Παναγιώτη Τσεβά. Η ήττα μας ήταν συντριπτική και ευχήθηκα στα μουσικά πράγματα να μη συμβεί το ίδιο!

Κάτι που είπατε μεταξύ σας και μπορείς να το αποκαλύψεις;

Είπαμε πως, όταν κάποια στιγμή βγούμε από αυτό που ζούμε με τον Covid, ελπίζω σύντομα, θα συναντηθούμε ουσιαστικά επί σκηνής. Γιατί, αυτό που έγινε στο J2US ήταν στο πλαίσιο μόλις δύο προβών που κράτησαν μόνο μισή ώρα.

άννα βίσση δέσποινα βανδή συνεργασία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες - Ορνέλα Λούτη: «Ήμουν παρούσα στη συνάντηση Βίσση-Βανδή»

Δέσποινα Βανδή: «Ταιριάζω πάρα πολύ με την Άννα Βίσση, έχουμε πολύ χημεία»

Share