Ιωάννα Μαλέσκου: Τραγούδησε στην έναρξη της εκπομπής της

«Τρέλανε» το πλατό του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Τραγούδησε στην έναρξη της εκπομπής της

Η Ιωάννα Μαλέσκου, εμφανώς ενθουσιασμένη μετά από τη χθεσινή επίσκεψή της στο House of Fame, αποφάσισε να κάνει μία διαφορετική έναρξη στη σημερινή της εκπομπή και έτσι, πήρε ξανά το μικρόφωνο και τραγούδησε.

Η παρουσιάστρια το απόγευμα της Τρίτης επισκέφθηκε τη μουσική Ακαδημία και μεταξύ άλλων ερμήνευσε μαζί με τους σπουδαστές τα κομμάτια που τους ανατέθηκαν, ενώ χόρεψε και στους ρυθμούς της μουσικής.

Έτσι, κράτησε την «παράδοση» και σήμερα και ερμήνευσε μαζί με τον Μάνο Μαγιάτη το κομμάτι «Αδιάφορος», ξεσηκώνοντας ολόκληρο το πλατό.

Το τραγούδι της Ιωάννας Μαλέσκου

Το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου και του Love It στον ΣΚΑΙ

Το πρωί της Κυριακής, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν ωραίες συνθήκες τότε θα έρθει.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχει κάνει τις συζητήσεις με το κανάλι και πως δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Και όλα αυτά, την εποχή που η Ιωάννα Μαλέσκου δέχεται μία πολιορκία από τον Μάριο Χεζόνια, η οποία βέβαια έχει γίνει viral από τα social media!

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο αλλά, πιστέψτε με, θα το καταλάβετε.

Αν το έχεις μάθει από την πλευρά του ΣΚΑΪ ότι ανανεώνω, τότε θα σου πω ναι. Ο επαγγελματισμός υπάρχει. Η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου τότε σίγουρα ανανεώνονται οι συνεργασίες», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.