Τέλος από την σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

Δεν τα βρήκε στα χρήματα με τον παραγωγό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος από την σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που υποδύεται τον παπά στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί από τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, καθώς δεν φαίνεται να συμφωνούν στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας τους για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Πλάτανο και Μπουρδούμη

Το σήριαλ θα συνεχιστεί λοιπόν και τη νέα σεζόν, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει είναι πιο υψηλά από τον μέσο όρο του σταθμού της κρατικής τηλεόρασης.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Espresso, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν τα βρήκε με τον παραγωγό, ωστόσο, εκκρεμεί ένα ραντεβού ακόμα για να συζητήσουν εκτενώς το ζήτημα της συνέχισης ή της λήξης της συνεργασίας τους στον δεύτερο κύκλο.

Εντωμεταξύ πριν από λίγους μήνες είχαμε και την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από την σειρά με τον οποίο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε ένα επεισόδιο.

«Ήταν ένα σοκ γενικά για όλους μας η αποχώρηση του από τον Πλάτανο»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, παραχώρησε συνέντευξη στην Secret, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από την τηλεοπτική σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, για λόγους υγείας, όπως έγινε γνωστό.

«Όμως, και στον "Πλάτανο" -που πραγματικά ήταν απόφαση της ΕΡΤ να μπει δυναμικά φέτος με μυθοπλα­σία, με πολύ σπουδαίες σειρές- έχου­με τη χαρά όσοι συμμετέχουμε σε αυ­τήν τη δουλειά να την κάνουμε να ξεχωρίσει, να εισπράττουμε την αγά­πη του κόσμου με αυτή την κωμω­δία και να τους κάνουμε να περνάνε καλά κάθε βράδυ», είπε αρχικά.

Κουρλάμπας για Φιλιππίδη και Πλάτανο

Όσον αφορά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ήταν ένα σοκ γενικά για όλους μας. Έξι μήνες δουλεύαμε μαζί και ξαφνικά γίνεται αυτή η ρωγμή. Αν πει κανείς ότι δεν ήταν σοκαριστικό, θα λέει ψέματα. Οποιαδήποτε μορφή βίας ή αλαζονείας, δυσάρεστων καταστάσε­ων από έναν άνθρωπο προς έναν άλ­λον είναι καταδικαστέα. Είναι το αυτονόητο. Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός και, κυρίως, άν­θρωπος και είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που παίζουμε δίπλα του. Νομίζω ότι ο "Πλάτανος" βρήκε πάλι την τροχιά του και μπαίνει όλο και περισσότερο στις καρδιές των τηλεθεατών».