Αλλάζει σπίτι η Σίσσυ Χρηστίδου - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Τέλος εποχής για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλλάζει σπίτι η Σίσσυ Χρηστίδου - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως πήρε την μεγάλη απόφαση να αλλάξει σπίτι.

Την ώρα που οι φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον «οργιάζουν», η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε με τον τρόπο της πως είναι έτοιμη να κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι τα τελευταία τρία χρόνια και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μας έδειχνε τις γωνιές του με αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη μετακόμισή της

«Μη με βλέπετε ψύχραιμη, βαμμένη και αγέρωχη. SEND HELP‼️ Τρία χρόνια σε αυτό το σπίτι και κάτι μου λέει πως θα χρειαστώ ακόμα τρία για να πακετάρω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν ξέρουμε πού θα είναι η Σίσσυ του χρόνου»

Μία «έκπληξη» περίμενε τη Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπή της, καθώς ο Παύλος Σταματόπουλος με μία ατάκα του για το τηλεοπτικό της μέλλον κατάφερε να τη φέρει σε φοβερή αμηχανία, μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα.

«Αν μου δώσουν δική μου εκπομπή τι, θα μείνω εδώ για πάντα πανελίστας; Αν μου δώσουν θα την κάνω και θα με συγχωρήσεις γιατί είσαι μεγάλη καρδιά. Θα πάρω και τον Βασάλο μαζί μου γιατί είναι δική μου ανακάλυψη», ξεκίνησε να λέει ο Παύλος Σταματόπουλος και στη συνέχεια, να διαλέγει ποιος συνεργάτες θα πάρει μαζί του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέλαγε ενώ η floor manager της εκπομπής τον ενημέρωσε ότι έχει σκοπό να στηρίξει τη Σίσσυ.

«Πρόσεξε τι λες γιατί δεν ξέρουμε που θα είναι η Σίσσυ του χρόνου», είπε και άφησε την παρουσιάστρια και το υπόλοιπο πλατό με το στόμα ανοιχτό μιας και εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως η Σίσσυ μπορεί να φύγει από το Open.

Η παρουσιάστρια έμεινε με την ατάκα του κουμπάρου της και βάζοντας τα γέλια προχώρησε την εκπομπή λέγοντας: «Ας ξεκινήσουμε γιατί έγινε αρκετά αμήχανο».