Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση της για την πρώην παίκτρια του GNTM, Κέισι Μίζιου

Κρατούν επαφές και μετά το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση της για την πρώην παίκτρια του GNTM, Κέισι Μίζιου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μια φωτογραφία της πρώην παίκτριας του GNTM, Κέισι Μίζιου, με την οποία μέχρι και σήμερα διατηρεί άψογες σχέσεις.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μπορεί πλέον να μην βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, ωστόσο κρατά ακόμα επαφές με πολλές παίκτριες.

Μια από αυτές είναι η Κέισι και μάλιστα η Ηλιάνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Κέισι, η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή.

«Καλησπέρα και σε σένα σις», έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη φωτογραφία της Κέισι, η οποία χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Η ανάρτηση της για την πρώην παίκτρια του GNTM, Κέισι Μίζιου

Στο μεταξύ, αυτά είναι τα 5 πρόσωπα που διεκδικούν τη θέση της Βίκυς Καγιά

Η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM φαίνεται πως έχει φέρει ανακατατάξεις στο Star και τα πρόσωπα που διεκδικούν τη θέση της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, είναι συνολικά 5.

Πριν από μερικές μέρες ακούσαμε το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή. Το μοντέλο έχει εμπειρία στην παρουσίαση και έτσι, είναι μία δυνατή υποψηφιότητα για τη θέση της παρουσιάστριας του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας.

Το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε ωστόσο αναφέρει πως πέρα από την Ευαγγελία Αραβανή, τη θέση της Βίκυς Καγιά διεκδικούν επίσης η Αναστασία Περράκη, η Νάντια Σερλίδου, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και η Αγγελική Τσιώνου.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και τον coach του παιχνιδιού, τον Γιώργο Καράβα και προσπάθησε να αποσπάσει μερικές πληροφορίες για εκείνον.

Τέλος σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η Νάντια Σερλίδου εκτός από τη θέση της Βίκυς Καγιά, πέρασε δοκιμαστικό και για extra coach.