GNTM 4: Αυτή θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά

Το «καυτό» όνομα που εξετάζει το Star

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αυτή θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που το Star μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του αποκάλυψε πως η Βίκυ Καγιά δε θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του GNTM, και όπως όλα δείχνουν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει.

«Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης, δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω το GNTM. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι . όλο αυτό έχει γίνει σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας, για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα μου ζητάνε τη γνώμη μου και εγώ τη δική τους για διάφορα άλλα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες σκέψεις στο τραπέζι, δεν ξέρω που θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και χρειάζεται ένα νέο μαγικό τρόπο για να βγάζεις πτυχές του εαυτού σου. Όταν μου έγινε η πρόταση για το “Dancing with the Stars”, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να τα κάνω όλα εγώ. Οπότε κάτσαμε και βρήκαμε αυτή τη λύση. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν αγαπώ το GNTM.

Είμαστε όλοι μια ομάδα. Χθες δεν μπορούσα να σας πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν γνώριζα 100%. Χθες υπογράψαμε. Αυτή ήταν η τελική συμφωνία όλων. Το “Dancing with the Stars” θα είναι αρχή της σεζόν και ανυπομονώ.», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την ανακοίνωση.

Η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM

To Star κοιτάει μπροστά και όχι πίσω και έτσι δείχνει να αποκλείει την επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και να στοχεύει προς την... Ευαγγελία Αραβανή. Το μοντέλο έχει εμπειρία στην παρουσίαση αφού παρουσίαζε τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks.

GNTM Ευαγγελία Αραβανή

«Δεν το ήξερα ότι θα φύγει η Βίκυ από το GNTM»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM.

Σαν βόμβα έσκασε πριν μερικές μέρες η ανακοίνωση του STAR πως η Βίκυ Καγιά βρίσκεται εκτός της ομάδας, καθώς πρόκειται να παρουσιάσει το DWTS.

Το ίδιο φαίνεται να ξαφνιάστηκε και ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος δεν γνώριζε για την αποχώρηση της πριν έρθει σε επαφή ο ίδιος με το κανάλι.

undefined

«Δεν το ήξερα ότι θα φύγει η Βίκυ από το GNTM. Το έμαθα από το κανάλι, όταν μου το ανακοίνωσαν. Φαντάζομαι ότι θα τους το είχε πει η Βίκυ μία ημέρα πριν. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που θα φύγει, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM.

Είναι σχεδόν αναντικατάστατη, αλλά επειδή ξέρω την ομάδα πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι θα βρουν την καλύτερη λύση και μπορεί να έχουμε ανακοίνωση σύντομα. Ξέρω ότι είμαστε σε διαδικασία εύρεσης αντικαταστάτριας, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Αλλά επειδή σε κάθε GNTM ακούω διάφορα, δεν πιστεύω και τίποτα.

Με τη Βίκυ Καγιά μίλησα μέσω μηνύματος και μου είπε πως είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστεί. Εγώ την καταλαβαίνω. Έχει καθημερινή εκπομπή. Μόλις σταμάταγε το ένα ξεκίναγε το άλλο. Έχει δυο παιδιά. Δεν προλάβαινε».