Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει με μαγιό στη βεράντα του σπιτιού της και κάνει ηλιοθεραπεία

Αμέσως μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει με μαγιό στη βεράντα του σπιτιού της και κάνει ηλιοθεραπεία
News 08.05.2021 23:54
Από Youweekly Team

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, πετώντας παράλληλα «αιχμές» για όσους της έκαναν σύσταση να μην μιλήσει.

Η πρόεδρος Δικτύου SDG 17 σύμφωνα με πληροφορίες είχε χαμηλό οξυγόνο και καθώς βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες θεώρησε σωστό να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η ίδια σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται σπίτι της χωρίς πυρετό και έντονα συμπτώματα.

Η ίδια μέσα σε αυτές τις δυσκολίες που περνάει θέλησε να απολαύσει τον καλό καιρό κι έτσι βγήκε στη βεράντα του σπιτιού της για να κάνει ηλιοθεραπεία.

Αφού φόρεσε το μεγάλο της καπέλο και το μπικίνι της απόλαυσε τον ήλιο και έβγαλε μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρίνα Πατούλη με μαγιό

Μαρίνα Πατούλη

Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ στις καταγγελίες της

Το απόγευμα της Τρίτης, η Μαρίνα Πατούλη μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό ενώ άφησε αιχμές για κάποιους που της ζήτησαν να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

Τόσο η Περιφέρεια Αττικής όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση - απάντηση στις καταγγελίες της Μαρίνας Πατούλη.

«Ανακοίνωση Κέντρου Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) Περιφέρειας Αττικής και ΙΣΑ

Με αφορμή τη διαχείριση συγκεκριμένου περιστατικού που αφορά διενέργεια ελέγχου για ανίχνευση COVID 19, το Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ επισημαίνει τα παρακάτω, προκειμένου να μην υπάρξει καμία παρερμηνεία όσον αφορά στον τρόπο διαχείρισης του.

Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 4 Μαΐου, εξειδικευμένο κλιμάκιο κινητής μονάδας που αποτελείτο από ιατρό και νοσηλευτή, επισκέφθηκε μετά από αίτημα που υποβλήθηκε στο ΚΕΠΙΧ, την κα Μαρίνα Σταυράκη, με στόχο τη λήψη ρινοφαρυγγικού δείγματος, με τη διαδικασία του rapid test, για πιθανή ανίχνευση του COVID 19.

Μετά τη διαπίστωση ότι το αποτέλεσμα του rapid test είναι θετικό, το κλιμάκιο ακολουθώντας το πρωτόκολλο και τις οδηγίες που έχουν τεθεί από τον ΕΟΔΥ κι ακολουθούνται απαρέγκλιτα σε όλους τους αντίστοιχους ελέγχους που διενεργούνται, χωρίς καμία εξαίρεση, προχώρησε και σε λήψη δείγματος για PCR test ( μοριακός έλεγχος) .

Μαρίνα Πατούλη κορωνοϊός

Ακολούθως το δείγμα εστάλη σε εξειδικευμένο εργαστήριο προς εξέταση, ώστε να υπάρξει επιβεβαίωση ότι το αποτέλεσμα κι αυτού του ελέγχου είναι θετικό στον COVID. Μέχρι να υπάρξει η επιβεβαίωση αυτή, σε όλες τις περιπτώσεις συστήνεται στον πιθανό φορέα να περιμένει το εργαστηριακό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας ασφαλώς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Σημειώνεται ότι για το rapid test που αποτελεί ένδειξη το αποτέλεσμα εμφανίζεται εντός 15 λεπτών, ενώ για το PCR test ( μοριακός έλεγχος) που αποτελεί επιβεβαίωση απαιτούνται πάνω από 5 ώρες. Για το αποτέλεσμα του PCR έχει ήδη ενημερωθεί αρμοδίως η ενδιαφερόμενη.

Ποτέ και σε καμία περίπτωση ελέγχου από τις χιλιάδες που έχουμε μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει, δεν υποδείχθηκε σε κανέναν πολίτη "να μην μιλήσει", " να σιωπήσει" ή " να το περάσει μόνος", όπως αναφέρθηκε αναληθώς σε ανάρτηση που έγινε στα social media. Μέχρι την επιβεβαίωση του PCR test επισημάνθηκε η ανάγκη λήψης των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Όπως σε όλα τα περιστατικά ελέγχων, έτσι και στο συγκεκριμένο, οι διαδικασίες που ακολουθούμε και οι οδηγίες που δίνουμε είναι απολύτως σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Δρ. Πάνος Ευσταθίου

Συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρίνα Πατούλη: Το τσούγκρισμα αυγών με τον γιο της

Μαρίνα Πατούλη: Έκανε Ανάσταση στην Κηφισιά μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη

Share