Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες δηλώσεις πριν την αναχώρηση για τη Eurovision

«Με στεναχώρησαν τα όσα συζητήθηκαν για το El Diablo»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες δηλώσεις πριν την αναχώρηση για τη Eurovision

Το πρωί του Σαββάτου, η Έλενα Τσαγκρινού αναχώρησε για Ολλανδία μιας και σε λίγες μέρες θα λάβει χώρα ο διαγωνισμός της Eurovision. Πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ωστόσο, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για τη Eurovision

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη γιατί θεωρώ ότι με το άγχος δεν κερδίζουμε κάτι, οπότε προσπαθώ να είμαι ήρεμη, είμαι προετοιμασμένη φουλ και πιστεύω ότι θα πάνε όλα σούπερ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί η ομάδα μου έχει κάνει κάτι το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό και με πλαισιώνει.

Η Ελένη Φουρέιρα μου έχει δώσει την καλύτερη συμβουλή, να το διασκεδάσω, να είμαι ο εαυτός μου και να προσέχω τον εαυτό μου. Το αγόρι μου θέλει να με δει με την πρωτιά, με υποστηρίζει και θέλει το καλύτερο για μένα», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού πρόσθεσε επίσης: «Είναι ένας διαγωνισμός αρκετά απαιτητικός. Έχω αρχίσει και ξεχνάω πλέον όλα όσα συζητήθηκαν για το El Diablo. Με στεναχώρησε, αλλά πέρασε αυτή η φάση, είμαι μια χαρά και δεν δίνω σημασία. Θέλω να πάει πολύ και η Στεφανία. Προφανώς και περιμένω το 12άρι από την Ελλάδα».

«Δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι»

Το βράδυ της Τετάρτης, η Έλενα Τσαγκρινού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις στον σάλο που δημιούργησε το τραγούδι El Diablo με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision.

H τραγουδίστρια έδωσε τη σημασία των στίχων του κομματιού και εξήγησε πως όλη αυτή η κατάσταση της έχει στοιχίσε ιδιαίτερα καθώς δεν της επιτρέπει να συγκεντρωθεί στον στόχο της.

«Ο Μάικ είναι καλά, απλά έχει μια φοβία παραπάνω γιατί ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα ήμουν στο πλευρό του και το έχω πει πολλές φορές.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurοvision. Mου έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του. Με μια μπαλάντα θα δυσκολευόμουν να έλεγα το ναι. Αν το είχα πάρει στα σοβαρά θα είχα στεναχωρηθεί και μπορεί να μην ήθελα να πάω και στο διαγωνισμό.

Επειδή όλο το βάρος το παίρνω εγώ, θέλω να πω ότι δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Να μείνουμε στην καλλιτεχνική αφέλεια. Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική καταστροφική σχέση.

Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει. Κάνω 5 ώρες πρόβα τη μέρα. Θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω. Είμαι σε ένα κομβικό σημείο. Σκέφτομαι πως θα κινηθώ καλλιτεχνικά από εδώ και πέρα. Ο Μάικ δεν θα έρθει γιατί αν έρθει θα κάνουμε διακοπές στο Ρόντερνταμ, οπότε ας κάτσει εδώ», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.