Δυσαρεστημένο το κοινό με την είδηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το Instagram... μίλησε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυσαρεστημένο το κοινό με την είδηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε ένα poll που αφορούσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σας βάλαμε να ψηφίσετε χθες και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο... θετικό για την παρουσιάστρια και το νέο της βήμα να παρουσιάσει το ριάλιτι, Αγρότης Μόνος Ψάχνει που θα ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ.

"Ακούγεται πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το Αγρότης Μόνος Ψάχνει! Πως σας φαίνεται", ήταν η ερώτηση που σας θέσαμε και οι επιλογές ήταν δυο: "Βαρέθηκα ήδη" ή "Φοβερή ιδέα".

Σύμφωνα λοιπόν με το αποτέλεσμα κατά 78% βαρεθήκατε ήδη! Αυτό σημαίνει ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - αν τελικά η είδηση ισχύει - θα τα βρει λίγο σκούρα με το ριάλιτι μόλις ξεκινήσει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Αγρότης μόνος ψάχνει

Αυτό είναι το trailer του ριάλιτι Αγρότης Μόνος Ψάχνει που θα παρουσιάσει η Σπυροπούλου

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε να καλούνται, αγρότες, κτηνοτρόφοι ψαράδες να δηλώσουν συμμετοχές προκειμένου να βρουν τον πραγματικό έρωτα και τη γυναίκα για την οποία θα είναι οι μοναδικοί. Θυμίζουμε πως στο κανάλι θα ξεκινήσει ακόμα μια ψυχαγωγική εκπομπή.

«Δε θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της»

Ένας από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Love it και δε δίστασε να «αδειάσει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθαρίζοντας πως είναι σίγουρος ότι δε θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί της.

Ο λόγος για τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Dot ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχει βιώσει μέσα στα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

«Δε θα μπορούσα ποτέ να συνεργαστώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», υπογράμμισε, ενώ μίλησε και για τις πολλές ανασφάλειες που ένιωθε παλιότερα.

«Έχω ακούσει και χοντράδες και ψέματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια. Νιώθω άβολα εκείνη την ώρα…», αποκάλυψε στη συνέχεια.