Μεγακλής Βιντιάδης: «Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά τα λεφτά που δίνουν στη Μενεγάκη»

«Με την εμφάνιση που θα κάνει θα έχει τηλεθέαση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεγακλής Βιντιάδης: «Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά τα λεφτά που δίνουν στη Μενεγάκη»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο Λοιπόν ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στις απολαβές που θα έχει από το Mega.

Οι δηλώσεις του Μεγακλή Βιντιάδη για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, ενώ οι φήμες την θέλουν να χρυσοπληρώνεται για αυτό.

Δεν ξέρω αν αυτά τα λεφτά είναι πραγματικότητα, μπορεί και να είναι… μπράβο της, δεν μπορείς να πεις κάτι, αφού μπορεί και το κάνει, είναι χρόνια στο χώρο και ξέρει τα πράγματα. Καλό ήταν που έκανε παύση μία σεζόν η Ελένη Μενεγάκη, ήταν υπέρ της. σωστή ενέργεια. Με την εμφάνιση που θα κάνει θα έχει τηλεθέαση κι η διάρκειά της, εξαρτάται από τον τρόπο και το περιεχόμενο της εκπομπής, πως θα διαχειριστεί το πράγμα.

Μεγακλής Βιντιάδης Μενεγάκη

Στην ελληνική τηλεόραση θεωρείς ότι υπάρχει ανακύκλωση προσώπων;

Είναι μία ανακύκλωση προσώπων και προγραμμάτων «Φύγε εσύ, έλα εσύ»… αυτό γίνεται. Υπάρχει μία ανακύκλωση παρουσιαστών, στο τέλος, μετά από προτάσεις καταλήγουν να το παορυσιάσει ο «τάδε», που είναι πάλι ο ίδιος.

Αλλαγές στο Mega για την Ελένη Μενεγάκη

Η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Mega δεν αποτέλεσε ουσιαστική έκπληξη μιας και εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της. Τώρα όμως το κανάλι αυτό καλείται να κάνει αλλαγές... για τα μάτια της μόνο και εγώ σας έχω όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες.

Από την μέρα που κυκλοφόρησε η ανακοίνωση, όλοι προσπαθούν διακαώς να μάθουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούν για τους συνεργάτες της, τον μάγειρα που θα έχει η εκπομπή και φυσικά, τη ζώνη στην οποία θα παίζει καθημερινά.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά σενάρια, ενώ φημολογείται έντονα πως το όνομα που θα πάρει η νέα εκπομπή της έμπειρης παρουσιάστριας θα είναι το «Ελένη Μου», ένας συνδυασμός του ονόματός της και του κλασικού σλόγκαν του Mega, «Mega μου».

Ελένη Μενεγάκη Mega

Οι αλλαγές που καλείται να κάνει το Mega για την Ελένη Μενεγάκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι, τις οποίες σας μεταφέρω στο Vanda's Blog του Youweekly.gr με κάθε επιφύλαξη, η παρουσιάστρια επιμένει να πάρει τη μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα, θέλει η εκπομπή της να ξεκινάει στη 1.00 όπως ακριβώς και στον ALPHA. Οι συνήθειες δύσκολα αλλάζουν!

Το Mega από τη μεριά του είναι διατεθειμένο να κάνει αυτή την παραχώρηση καθώς γνωρίζει πως θα προσθέσει ένα πολύ δυνατό χαρτί σε μία εξαιρετικά απαιτητική ζώνη όπως αυτή του μεσημεριού.

Έτσι φαίνεται πως «κλειδώνει» σιγά σιγά η απόφαση να τοποθετηθεί η εκπομπή στη 1.00 και να έχει τρίωρη διάρκεια, δηλαδή να τελειώνει στις 4 για να την ακολουθήσει στη συνέχεια ένα ακόμα επιτυχημένο πρόγραμμα του σταθμού, το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η επιλογή αυτής της ώρας ωστόσο προϋποθέτει πως το Mega θα τοποθετήσει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 12, και αντίστοιχα το πρωινό μαγκαζίνο «Κοινωνία Ώρα Mega» θα παίζει από τις 9-12.