Στο The Bachelor η Κάτια Ταραμπάνκο μετά το Survivor 4

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο The Bachelor η Κάτια Ταραμπάνκο μετά το Survivor 4

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο αρχικά στο GNTM να μην είχε ακούσει τα καλύτερα σχόλια - παρόλο που βγήκε νικήτρια - ωστόσο, όταν μπήκε στο Survivor 4, αποθεώθηκε από το κοινό για το δυναμισμό της και όχι μόνο. Μάλιστα, όταν αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι πολλοί χρήστες των social media απογοητεύτηκαν και ζητούσαν να επιστρέψει.

Για όσους λοιπόν ανυπομονείτε να την δείτε και πάλι στην τηλεόραση, να σας πούμε πως σύντομα θα την δούμε στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου, αφού θα λάβει μέρος σε αγαπημένη ελληνική ταινία.

Συγκεκριμένα, εδώ και ώρες κυκλοφορεί το trailer για την τέταρτη ταινία του The Bachelor με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Μελέτη Ηλία και τον Θανάση Βισκαδουράκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

H ανάρτηση της Ταραμπάνκο για το The Bachelor

Το βίντεο λοιπόν, δημοσίευσε και η Κάτα Ταραμπάνκο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνοντας έμμεσα ότι θα την δούμε στον κινηματογράφο!

Κάτια Ταραμπάνκο The Bachelor

Εκτός Survivor 4 και GNTM την Ταραμπάνκο την έχουμε δει και σε video clip

Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία του με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Ο ταλαντούχος γιος του Πλούταρχου που είναι ο αποψινός καλεσμένος του The 2night show μίλησε για το νέο του τραγούδι «Η μία» που κυκλοφορεί από την Panik Records και είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα τραγούδι που είχα γράψει το καλοκαίρι και πήγα χαρούμενος στον πατέρα μου και του είπα “άκου εδώ ένα χασάπικο που έγραψα”.

Στα 17 χρόνια αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική. Κάναμε πολλές φορές τη συζήτηση αυτήν με τον πατέρα μου, αλλά βρήκαμε τον τρόπο και με στηρίζουν οι γονείς μου».

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που κάνω την καριέρα μου με το επίθετο του πατέρα μου (Κακοσαίος). Ένιωσα ότι δεν είναι ανάγκη να μπω σε κάποια μουσική ακαδημία επειδή καλώς ή κακώς έχω τον πατέρα μου από πίσω».

Τέλος, απάντησε και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με την υποκριτική: «Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Δεν το αποκλείω».